Comunicat de presă iTECH FORUM 2017 Timişoara (Ro & En)

12 octombrie 2017 –  LASTING System găzduiește cel mai important eveniment de IT pentru industria B2B din vestul României– iTECH FORUM 2017

iTECH FORUM 2017, eveniment organizat de Grupul LASTING, se va desfășura în Timișoara în data de 12 octombrie 2017.

Invitații şi participanții înscriși la acest eveniment B2B select sunt așteptați pe parcursul întregii zile de joi, pentru a participa la mixul format din prezentări de specialitate, workshop-urile tehnice și discuțiile pe marginea subiectelor expuse sau demonstrate.

Sponsorii iTECH FORUM Timişoara 2017 sunt: Dell EMC, Fujitsu, NetApp, EATON, Polycom, Avigilon, Barracuda, Lenovo, Patton, SonicWall, şi Targus.

Evenimentul este conceput astfel încât combină panel-uri, discuții pe track-uri, momente de demo/technology showcase pe teme și cu tehnologii de ultimă oră, oportunități de business networking, în cadrul unei zile în care fiecare element din program este extrem de interesant.

Spicuim din agenda evenimentului tematica celor 4 trackuri:

SOLUȚII PENTRU EFICIENTIZAREA & AUTOMATIZAREA AFACERII DVS.

INFRASTRUCTURĂ ȘI CONECTIVITATE ÎN IT

CLOUD, IOT & MOBILE

SECURITATE

Despre LASTING:

Înființată în 1995 ca distribuitor, LASTING este un jucător puternic pe piața IT din România. În cei peste 21 ani de existență, compania și-a dovedit competențele și expertiza în patru direcții majore de activitate: Distribuție, Soluții IT, Outsourcing și Cercetare-Dezvoltare. Actualmente compania pune un deosebit accent pe zona Serviciilor IT tehnice şi profesionale, poziţionându-se ca şi hub tehnic pentru partenerii săi de pe piața de specialitate.

Grupul LASTING este unul cu tradiție în spațiul tehnologiilor de business din România, având un portofoliu variat de produse, soluții și servicii cu valoare adăugată, ce acoperă multiple verticale de afaceri.

Cu sediul in Timișoara și București, Grupul LASTING are in componență trei mari divizii de business (LASTING System, SFINX IT şi LASTING Software), precum și un departament dedicat pe segmentul cercetare-dezvoltare (R&D) care lucrează la produse proprii în zona de aplicații mobile și internetul viitorului (IoT).

***

12 October 2017 – LASTING System organizes the most important IT event for the B2B industry in the Western Romania area – iTECH FORUM 2017

iTECH FORUM 2017 Timişoara, the event organized by the LASTING Group, takes place on October 12, 2017.

The registered invitees and participants in this select B2B event are welcome throughout this entire day to take part in the mix of specialized presentations, technical workshops, and discussions on the exposed or demonstrated topics.

We are pleased to announce the following sponsors for iTECH FORUM Timişoara 2017 are: Dell EMC, Fujitsu, NetApp, Eaton, Polycom, Avigilon, Barracuda, Lenovo, Patton, SonicWall, and Targus.

The forum is designed to combine panels, discussions on tracks, demo / technology showcase themes on cutting-edge topics and technologies, with business networking opportunities, all within an entire day with extremely exciting topics in the program.

Here are the main 4 tracks within the event:

SOLUTIONS FOR BUSINESS AUTOMATIZATION & EFFICIENCY

IT INFRASTRUCTURE & CONNECTIVITY

CLOUD, IOT & MOBILE

SECURITY

About LASTING:

Established as a distributor in 1995, LASTING is a strong player on the Romanian IT market. In over 21 years of existence, the company has proven its skills and expertise in four major areas of activity: Distribution, IT Solutions, Outsourcing and R&D. Currently, our company places a strong emphasis on the technical and professional IT Services area, positioning itself as a technical hub for its market partners.

The LASTING Group is renowned within the Romanian business technology environment, providing a diverse array of value added products, solutions and services that cover multiple business verticals.

Headquartered in Timisoara and Bucharest, the LASTING Group consists of three large business divisions (LASTING System, SFINX IT and LASTING Software), as well as of a dedicated R & D department, working on their own products in the mobile and IoT application area.

No Comments

Post a Comment