Comunicat de Presă: LASTING System devine distribuitor al soluțiilor de comunicații unificate Epygi Electronics/ LASTING System becomes value-added distributor of the Epygi Electronics Unified Communications solutions

parteneriat, LASTING System, Epygi, comunicat presa

Miercuri, 19 Iulie 2017 – LASTING System devine distribuitor al soluțiilor de comunicații unificate Epygi Electronics

LASTING System anunță îmbogățirea portofoliului său în domeniul comunicațiilor unificate, prin includerea soluțiilor Epygi, furnizorul american de renume al tehnologiilor dedicate zonei PBX și Gateway. Parteneriatul nou-încheiat marchează faptul că, începând cu acest moment, LASTING System este distribuitor cu valoare adăugată al soluțiilor Epygi în zona compusă din România, Slovenia, Serbia, Croația, Rep. Moldova și Macedonia.

“Colaborarea cu Epygi ne permite completarea portofoliului de UC cu centrale telefonice VoIP destinate companiilor Soho si SMB ce au nevoie de soluții buget cu performanțe ridicate. Platformele Epygi oferă soluții de telefonie clienților ce au de la 20 de abonați în sus și permit interconectarea linilor tradiționale PSTN/ Fax și a telefoniei analogice, protejând pe cat posibil investiția clientului făcută în echipamente de voce.” – a declarat Dl. Octavian Vlad, Business Development Manager al Diviziei de Comunicații LASTING System.

Acest parteneriat se înscrie în strategia LASTING System de a-și consolida prezența pe piață la nivel regional. Cooptând noi colaboratori de renume, dar și întărind colaborarea cu partenerii săi tradiționali de durată, LASTING System este capabil să ofere cele mai bune soluții IT, suport continuu pentru clienții săi, cât și servicii performante de consultanță tehnică.

Despre Epygi Technologies:

Epygi Technologies, Ltd., furnizor mondial de tehnologii din zona PBX și Gateway – ale căror merite au fost recunoscute prin distincții internaționale, destinate cerințelor în materie de telefonie pentru o gamă variată de întreprinderi, de la cele mici până la companiile de mari dimensiuni, este o companie privată din SUA, fondată în 2000, ce are sediul central în Winter Park, Florida. Fiabile, sigure, dar și ușor de instalat și utilizat, produsele Epygi oferă utilizatorilor beneficii remarcabile, cât și o gamă de caracteristici de neegalat la prețuri foarte economice. Clienții Epygi sunt în măsură să-și îmbunătățească productivitatea, să reducă cheltuielile de exploatare și să-și îmbunătățească imaginea, în același timp beneficiind de cele mai noi echipamente de telecomunicații.

Despre LASTING System:

LASTING System este parte a Grupului LASTING și una dintre cele mai mari companii de IT din România cu acționariat 100% romanesc. Elementele solide și valorile de business LASTING au permis dezvoltarea de parteneriate strategice, încheiate cu producători importanți de software și tehnologie la nivel mondial, cât și acoperirea întregului teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, extinsă la ora actuală şi la nivel regional. Direcțiile de business curente LASTING System constă în: critical computing, comunicații unificate, stocare consolidată, resurse IT&C Enterprise.

LASTING System furnizează și servicii de consultanță în proiecte hardware care răspund unor cerințe complexe, incluzând servere performante, sisteme de stocare de ultimă generație sau centre de date digitale.

***

Wednesday, July 19, 2017 – LASTING System becomes value-added distributor of the Epygi Electronics Unified Communications solutions

LASTING System announces the enrichment of its Unified Communications portfolio via the addition of the UC solutions coming from Epygi – the worldwide, US-based provider of award-winning IP PBXs and Gateways that supports small businesses’ to enterprise’s telephony needs. The newly-concluded partnership marks the fact that, starting of now, LASTING System is the Epygi solutions value-added distributor for the area composed of ​​Romania, Slovenia, Serbia, Croatia, Rep. Moldova, and Macedonia.

„The collaboration with Epygi allows us to complete our UC portfolio with VoIP telephone exchanges for Soho and SMB companies that need high-performance budget solutions. The Epygi platforms offer customer-centric telephone solutions for clients with a minimum of 20 subscribers, allowing the interconnection of traditional PSTN/Fax lines with analogue telephony, while protecting as much as possible the previous client investments in their voice equipment. „- stated Mr. Octavian Vlad, Business Development Manager of the Communications Business Unit at LASTING System

This move is part of LASTING System’s strategy of strengthening its market presence at a regional level. By entering new partnerships with important vendors, as well as by enhancing its collaboration with traditional long-lasting partners, LASTING System always offers the best solutions and delivers continuous support and top technical consultancy services.

About Epygi Technologies

Epygi Technologies, Ltd., a worldwide provider of award-winning IP PBXs and Gateways supporting small businesses to enterprise’s telephony needs, is a private US company founded in 2000 and has its headquarters in Winter Park, Florida. Reliable, secure and easy to install and use, the Epygi products offer users outstanding benefits and an unparalleled range of features at very economic prices. Customers are able to improve their productivity, lower operating expenses and enhance their image while affording the latest in telecommunications equipment.

About LASTING System

LASTING System is a powerful player on the Romanian IT market that has over 21 years of proved skills and expertise as a value-added distributor, currently specialized in four major areas of activity: IT&C enterprise resources, critical computing solutions, unified communications and consolidated storage.

Demonstrating its consistency and strong business values, LASTING System has developed strategic partnerships with major software and technology providers worldwide. LASTING System covers the entire Romanian territory via a reliable partner network, and has currently expanded at a regional level.

LASTING System provides competitive consulting services for hardware projects that meet complex requirements, including top-of-the-line servers, next-generation storage systems and data centers.

No Comments

Post a Comment