8 monitoare pentru urmărirea parametrilor fiziologici ai pacienților au fost donate de Grupul LASTING și instalate în secția de ATI a Spitalului Victor Babeș din Timișoara

8 monitoare pentru urmărirea parametrilor fiziologici ai pacienților au fost donate de Grupul LASTING și instalate în secția de ATI a Spitalului Victor Babeș din Timișoara

Grupul LASTING a realizat o donație totală în valoare de 100.000 EUR pentru comunitatea medicală din Timișoara

 

Odată cu declanșarea pandemiei de COVID-19, Grupul LASTING a anunțat mobilizarea unui sprijin în valoare de 100.000 EUR pentru comunitatea locală din Timișoara – mai exact pentru cadrele medicale aflate în prima linie.

 

Ne bucurăm să vă anunțăm că începând de săptămâna aceasta, una din componentele donației LASTING – constând în 8 monitoare care servesc la urmărirea parametrilor fiziologici ai pacienților (adulți, copii sau nou-născuți) – a fost instalată și este operațională la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Astfel, spitalul și-a crescut capacitatea de tratament pentru pacienții internați în secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). 

 

 

Cealaltă componentă a donației acordate de LASTING – constând în 5 sisteme performante de videoconferință care să permită schimbul rapid de informații între spitalele din zonă – a fost configurată chiar atunci, la începutul perioadei de criză, când eficientizarea comunicării dintre cadrele medicale a fost una dintre prioritățile majore.

Suntem în continuare alături de comunitatea locală din Timișoara și de toți cei care se luptă, direct sau indirect, cu situația actuală. Avem încredere în mobilizarea, profesionalismul și dedicarea cadrelor medicale și în capacitatea lor de a depăși cu bine această perioadă dificilă.

Despre Grupul LASTING

 

Înființat în 1995, Grupul LASTING este unul cu tradiție în spațiul economic din România. Cu sedii în Timișoara și București, LASTING are în componență trei mari divizii de business (distribuție IT & C cu valoare adăugată, integrare & implementare soluții software de business, consultanță & dezvoltare de soluții software pentru telecomunicații prin satelit, aplicații & infrastructură mobilă), precum și un departament dedicat pe segmentul cercetare-dezvoltare (R&D) care lucrează la produse proprii în zona de aplicații mobile și internetul viitorului (IoT).

https://distributie.lasting.ro/ 

http://www.sphinx-it.ro/  /  http://www.sphinx-it.eu/ 

https://lastingsoftware.com/ 

 

Comunicatul este disponibil și pe Mediafax

 

No Comments

Post a Comment

Contact