Acum în oferta LASTING: Eaton RACK PDU G3+

Acum în oferta LASTING: Eaton RACK PDU G3+

 

Echipamente ePDU potrivite oriunde – de la cabinete de rețea din companii mici și medii până la centre de date enterprise

 

Beneficiile echipamentelor PDU G3+:

 

Temperatura de operare de 60°C

Echipamentul este complet funcțional în medii cu temperaturi ridicate, lucru care se reflectă în costuri de răcire mai mici


Controlul puterii la nivel de server

 

Comutarea surselor: Controlați dispozitivele de la distanță, pornind și oprind sursele individual. Salvați timp și costuri operaționale prin repornirea utilajelor din centrul de control, fără vizite costisitoare la locație.

Pornire secvențială: Asigurați-vă că serverele pornesc secvențial pentru a evita o sarcina instantanee prea mare și porniți baza de date înaintea aplicației.

Opriți sursele care nu sunt utilizate: Controlați utilizarea neautorizată.

 

Caracteristici Hot-swap

Modulul de control hot-swap al Eaton poate fi înlocuit fără să fie nevoie să opriți rack-ul. Măriți timpul de funcționare în timp ce îmbunătățiți calitatea și viteza remedierii eventualelor defecte și vă scutiți de a da câteva telefoane la service. Controlul se face din meniul de pe ecran, permițându-vă să realizați cu ușurință setări sau ajustări.

Echilibrarea încărcării pe faze

Alternarea fazelor pe secțiuni pe toate ePDU-urile trifazate de 32A echilibrează încărcarea pe faze a rack-ului, folosind cabluri mai scurte.

 

Tabel comparativ între gama G3 și G3+

 

 

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact