Am fost acolo – LASTING a luat parte la Dell Technologies World 2018

Lasting System Dell Tech World 2018

Am fost acolo – LASTING a luat parte la Dell Technologies World 2018

După cum poate ați aflat urmărind LASTING pe rețelele sociale, echipa LASTING System a participat la evenimentul Dell Technologies World din Las Vegas, unde am putut experimenta cele mai recente tehnologii Dell, cât și ecosistemul conectat Dell Technologies, ce implică infrastructură, aplicații, dispozitive și securitate IT.

Prezentările au fost impresionante, iar sesiunea keynote de deschidere a venit chiar din partea lui Michael Dell, care a adus în fața unei audiențe masive ca și număr o viziune de viitor puternică, declarând că re-imaginarea proceselor de afaceri și a industriei au potenţialul de a schimba lumea în bine. I-am putut vedea pe scenă şi pe Jeffrey Wright, star în serialul Westworld, şi pe Ashton Kutcher, iar muzica a fost asigurată de formația Walk the Moon și Sting.

 

Discuții, demonstrații și prezentări pe teme de interes curent

 

Subiectele vedetă ale evenimentului au fost AI-ul (Inteligența Artificială) și Machine Learning, prezente într-o formă sau alta în fiecare discuție. Majoritatea experților au fost optimiști în ce privește capacitatea AI-ului de a lucra împreună cu o nouă generație de lucrători pregătiți în vederea acestei cooperări, în loc de a înlocui forța de muncă umană.
„AI-ul va deveni membru activ al fiecărei echipe, fiecărei săli de consiliu, fiecărei activități corporative, pentru a oferi informații și analize”, a declarat Danny Cobb, vicepreședinte pe linia Strategiei Tehnologice Globale. „Acest lucru va permite angajaților să fie mai eficienți în viața profesională”.
 
Într-o sesiune pe tema Future of Work, John Battelle, redactor-șef al NewCo, a declarat: „O mulțime de oameni consideră AI-ul o amenințare, pentru că încă nu îl înțeleg. Pe măsură ce mașinile preiau locurile de muncă ce presupun activități automate, vom avea mai mult timp să ne concentrăm asupra învățării și îngrijirii altor oameni”.
Ed Ward, vice președinte senior pe zona Engineering la Dell, a reluat optimismul lui Battelle. „Vom avea mai pentru dezvoltarea gândirii și exprimării artistice – domenii în care oamenii excelează”.

O altă direcție de interes pentru discuții a fost transformarea calculatorului personal într-un instrument încă și mai personalizat, adaptat tuturor pofilelor utilizatorilor. Modificările avute în vedere aduc flexibilitate și eficiență crescută pentru cei care lucrează de la birou, de acasă, pentru cei care sunt noi în utilizarea calculatorului, dar și pentru cei ce îl folosesc în realizarea unor task-uri de înaltă specializare.

Ideea de bază ce a legat toate temele identificabile din cadrul acestui eveniment absolut uimitor a fost aceea ca Dell își propune să sprijine profesioniștii de-a lungul întregii evoluții moderne a mediului de lucru, prin dezvoltarea și punerea la dispoziția lor a celor mai performante tehnologii.

Am asistat la prezentarea unor produse în premieră, cum ar fi noile laptop-uri Latitude, stațiile de lucru mobile Precision cu AI încorporat și Wyse 5070 thin client. Cea de-a 25-a aniversare a OptiPlex a fost şi ea marcată, sub privirile entuziasmate ale pasionaților în materie de desktop-uri. Cu această ocazie, Dell a anunțat punerea pe piață a unei linii noi de produse OptiPlex.

Puteți consulta alte detalii legate de acest eveniment, așa cum au fost selectate de către Dell, aici.

No Comments

Post a Comment

Contact