Avigilon anunță un nou sistem de acces securizat cu videointerfon

LASTING System Avigilon

Avigilon anunță un nou sistem de acces securizat cu videointerfon

Într-un recent comunicat de presă, Avigilon (parte din Motorola Solutions), anunță lansarea unui nou sistem de acces securizat destinat diverselor obiective unde este necesară sau dorită monitorizarea fluxului de vizitatori. Noul sistem Avigilon H4 combină dispozitivele audio bidirecționale și video cu software-ul de gestionare video Avigilon Control Center pentru controlul accesului 24/7.

 

Detalii despre sistemul de acces securizat Avigilon H4

Sistemul integrează o cameră de 3 MP cu interfonul de înaltă calitate. Tehnologiile folosite sunt cele mai bune în materie de gamă dinamică extinsă, adaptabilitate la lumină redusă, reducere a zgomotului și anularea ecoului, permițând o vizionare clară și o comunicare bidirecțională cu vizitatorii.

Interfonul Avigilon H4 este potrivit pentru magazine de vânzare cu amănuntul, birouri, hoteluri, facilități educaționale, precum și alte obiective similare unde sunt utile monitorizarea și controlul accesului.

Combinat cu software-ul de gestionare video Avigilon Control Center, acest sistem de acces securizat permite operatorilor să identifice vizitatorii și să comunice rapid și ușor cu aceștia în vederea autorizării accesului în locație de la distanță.

*Se estimează că interfonul Avigilon H4 va fi disponibil pentru comandă din al doilea trimestru al acestui an.

*Aceasta este o traducere & adaptare a comunicatului de presă disponibil aici în original.

No Comments

Post a Comment

Contact