Avigilon Blue Cloud suportă acum un sistem profesional de monitorizare video centralizată prin integrarea cu soluțiile Immix CC

Avigilon Blue Cloud suportă acum un sistem profesional de monitorizare video centralizată prin integrarea cu soluțiile Immix CC

Avigilon Corp., acum parte din Motorola Solutions, a anunțat că platforma de service Avigilon Blue Cloud pentru securitate și supraveghere va susține monitorizarea video profesională printr-o nouă integrare cu software-ul SureView* Systems Immix CS și Immix CC, într-un comunicat de presă din luna octombrie a acestui an.

Platforma Avigilon Blue Cloud foloseşte un sistem de analiză video cu funcție patentată de auto-învățare, ce detectează mișcările oamenilor și vehiculelor și generează o alarmă cu un clip video scurt, permițând operatorilor stației centrale să verifice și să reacționeze mai eficient la evenimente potențial critice, potrivit declarațiilor reprezentanților companiei.

*Avigilon Blue este o platformă cloud puternică și avansată pentru servicii de securitate și supraveghere, construită pentru partenerii Avigilon și clienții acestora. Lansată oficial în martie 2018, platforma Avigilon Blue oferă servicii de gestionare a supravegherii video, alimentate de sistemul de analiză video cu funcție patentată de auto-învățare. Avigilon Blue a adus pentru utilizatori accesul ușor și sigur la sistem, notificările inteligente, actualizările de sistem și alte caracteristici noi, toate coordonate şi inițiate direct din cloud.

 

Ce aduce nou integrarea cu SureView

 

Integrarea cu software-ul Immix CS și Immix CC va face posibile alarme cu transmisie video atât live, cât și înregistrată, precum și cu transmisie audio. „Managementul alarmei bazat pe analiza video va permite stațiilor de lucru centrale să gestioneze mult mai multe camere video și locații cu resurse mai puține și să ofere un răspuns mai rapid la evenimente, ceea ce creează în cele din urmă o experiență de monitorizare mai bună atât pentru stațiile centrale, cât și pentru utilizatorii finali”, spune Ryan Nolan , senior vice president, business operations la Avigilon. „Cu ajutorul analizei video avansate, platforma Avigilon Blue integrată cu software-ul SureView va oferi clienților noștri un punct unic de control pentru coordonarea și răspunsul pe linie de securitate”.

*SureView a lansat recent Immix i28, cea mai nouă iterație a platformei de automatizare a companiei. Printre caracteristicile noi se numără îmbunătățirea vitezei de până la 40%, introducerea HTML5 pentru transmisiuni video live, filtrarea îmbunătățită a evenimentelor și multe altele.

Integrarea Avigilon Blue cu software-ul Sureview Immix CS și Immix CC va fi disponibilă din ultima parte a anului 2018.

Material preluat & tradus de aici.

No Comments

Post a Comment

Contact