Calculatoarele all-in-one (AIO) – cazuri de utilizare tipice (Dell)

LASTING System Dell AIO All-in-One

Calculatoarele all-in-one (AIO) – cazuri de utilizare tipice (Dell)

Arată elegant, sunt ușor de configurat, eficiente din punct de vedere al consumului de energie, dar şi al spațiului ocupat – deci întrunesc o suită de avantaje.  Totuși, computerele all-in-one (abr. AIO) nu au atins încă gradul de răspândire specific calculatoarelor de birou sau laptopurilor. Care ar putea fi explicația?

Dell apreciază că acest fapt se datorează, cel puțin în parte, faptului că aceste AIO-uri au în principal câteva cazuri specifice de utilizare, nefiind prima alegere când vine vorba de a dota cu tehnologie căminul sau birourile.

 

Cele mai des întâlnite patru cazuri de utilizare ale calculatoarelor AIO

 

– Pentru cei care efectuează în principal o muncă de birou și doresc cele mai bune caracteristici disponibile atât pentru desktop-uri, cât și pentru laptop-uri

Când timpul petrecut la birou acoperă aproape întreg programul de lucru, laptopurile cu ecrane mai mici decât monitoarele pentru desktop, cu tastatura încorporată și cu touchpad nu reprezintă opțiunea cea mai confortabilă și productivă. Cu toate acestea, unele dintre avantajele asociate laptop-urilor, cum ar fi tehnologia touchscreen si o camera Web incorporata pot fi extrem de utile, și pe cale de consecință necesare angajaților.

– Pentru spații mici

Fie că ne referim la un vânzător cu amănuntul cu spațiu limitat, la un student într-o cameră mică, sau la cineva care caută un PC pentru a-l plasa acasă într-un spațiu restrâns, soluția alegerii unui sistem AIO este mult mai bună, comparativ cu alegerea unui desktop tradițional și a unui monitor.

– Pentru sisteme de entertainment

Pasionații de multimedia pot avea parte de experiența vizuală bogată Dell Cinema fără a trebui să camufleze un întreg sistem tradițional, în această privință AIO-ul potrivit fiind o soluție fantastică. Mai mult, Dell XPS 27 All-In-One, ce a primit o serie de distincții în industrie, este chiar “Ready for VR”.

– Pentru zone cu expunere la public

Angajații ce își desfășoară activitatea în zone cu vizibilitate ridicată, cum ar fi managerii de birouri, recepționerii, sau alte persoane în medii de lucru vizibile, companiile pot prefera estetica unui AIO pentru a minimiza cablajele necesare și a crea o primă impresie deosebită.

Articol tradus și adaptat după această sursă, pe care o puteți accesa și pentru detalii legate de produsele Dell AIO.

Credit imagine: Dell

No Comments

Post a Comment

Contact