Caracteristici puternice EDR pentru Intercept X incluse de acum în Early Access, noutăți tehnice și știri interesante despre Sophos

Caracteristici puternice EDR pentru Intercept X incluse de acum în Early Access, noutăți tehnice și știri interesante despre Sophos

Caracteristici puternice EDR pentru Intercept X incluse de acum în Early Access

 

 

Noile operații IT și caracteristici EDR de căutare a amenințărilor (Threat Hunting) pentru Intercept X sunt de acum disponibile în Early Access. Administratorii pot căuta date despre aproape orice întrebare le-ar trece prin minte și pot găsi răspunsuri precise cu ajutorul unor interogări prestabilite. EAP-ul este deschis pentru toți cei care au Intercept X sau Intercept X pentru Server – chiar dacă în momentul de față nu au EDR.

Află mai multe →

 

Munca la distanță

 

Suport COVID-19: Conectivitate Sigură pentru cei care lucrează de la distanță

Protecție GRATUITĂ pentru Mac și PC pentru toți clienții Sophos

Pe întreaga durată a epidemiei cu coronavirus, toți clienții Sophos pot proteja gratuit PC-urile sau Mac-urile personale ale angajaților lor prin programul Home Commercial Edition.

 

Știri despre produse

 

Noile dispozitive SD-RED 20 și SD-RED 60 pentru ethernet la distanță

Noile noastre dispozitive de ethernet la distanță nu doar că au un nume nou, SD-RED, dar aduc și o mulțime de opțiuni de conectivitate noi care să te ajute pe tine și pe clienții tăi să vă conectați în siguranță locațiile de la distanță sau filialele.

Află mai multe →

 

Actualizări privind ciclul de viață al produsului

 

Cele mai recente actualizări ale produselor

Află cele mai noi știri despre lansările de produse și retrageri. Învață despre noul program de early access la Endpoint Detection and Response (EDR), caracteristici noi interesante în Sophos Cloud Optix și noile dispozitive de ethernet la distanță SD-RED 20 și SD-RED 60.

Accesează programul lunii Aprilie →

Update nou disponibil pentru XG v18 Firmware

Cu peste 6500 de implementări live care rulează XG Firewall v18, am lansat o nouă versiune a firmware-ului XG Firewall v18 care actualizează versiunea v17.5 și imbunătățește scalabilitatea VPN.

Află detaliile →

Remindere EOL (End-of-life)

Începând chiar din acest moment, Sophos tranziționează Cyberoam General Authentication Client to End-of-Life. Clientul de Autentificare Generală este o aplicație de sine stătătoare pentru aparatele UTM bazate pe identitate Cyberoam.

Sophos a oprit vânzarea și înnoirea subscripțiilor la bundle-ul Web Application Firewall (WAF) și Comprehensive Value Subscription (CVS) pentru firewall-uri Cyberoam, cu aplicare imediată.

Premii și recunoaștere

 

Sophos primește 5 stele în clasamentul CRN al Partner Program Guide 2020

Compania Channel a anunțat ratingurile de 5 stele pentru anul 2020  iar compania Sophos este mândră să se afle în acest grup de elită.

Află mai multe →

Cele mai noi resurse și servicii

 

Amenințări și Malware

 

Citește câteva dintre cele mai recente știri ale noastre despre securitate:

Ai ascultat podcastul Naked Security? În fiecare săptămână echipa face o incursiune detaliată în trei subiecte care ajung la știri. Ascultă pe Soundcloud sau oriunde obișnuiești să îți asculți podcasturile.

 

No Comments

Post a Comment

Contact