Cea mai scurtă cale către succes cu Microsoft Teams & telefonie AudioCodes Live

Cea mai scurtă cale către succes cu Microsoft Teams & telefonie AudioCodes Live

Serviciile AudioCodes Live for Microsoft Teams- Află detalii despre cele 3 oferte concepute special pentru nevoile clientului: Essentials, Pro și Premium

 

Pe parcursul ultimului an, Microsoft a raportat un interes crescut pentru Microsoft Teams. Punctul de plecare pentru clientul business obișnuit este reprezentat de chatul de echipă, colaborarea și crearea de conținut. În baza succesului primului pas, companiile realizează că pot adăuga rapid întâlniri sau ședințe și servicii de voce și își pot inlocui PBX-ul vechi (centrala telefonica) astfel făcând un pas semnificativ către o convergență digitală reală și către eficiență.

O provocare cu care se confruntă multe companii care încep acest proces de convergență este aceea că este posibil să nu aibă abilități IT suficiente și, în special, un specialist în telefonie care să conducă procesele, să implementeze migrarea și să realizeze sarcinile care țin de aceasta. Aici intervine comunitatea globală de parteneri Microsoft, care pot interveni pentru a ajuta clienții. Unii dintre acești parteneri provin din domeniul telefoniei, unii sunt furnizori de servicii, iar alții sunt experți în Office, SharePoint, Active Directory și Azure, dar au prea puțină expertiză sau resurse anterioare pentru comunicații vocale, incluzând activitățile de proiectare, planificare, implementare și sarcinile operaționale .

 

AudioCodes oferă serviciile Live for Microsoft Teams pentru a permite acestor parteneri să răspundă cererii crescute și să își ghideze clienții într-o discuție completă despre Microsoft 365.

    • AudioCodes Live Cloud – Așa cum sugerează și numele, este o platformă white-label bazată pe cloud, concepută pentru a permite clienților (care au de obicei contextul serviciilor de administrare externalizate) să construiască cu ușurință și să pună pe piață oferte UCaaS. Această platformă este ideală pentru partenerii care vor să construiască rapid un serviciu de voce Microsoft Teams de tipul multi-tenant dar ezită să construiască o infrastructură dedicată cu totul nouă, care implică investiții CapEx în avans. Furnizorii care folosesc AudioCodes Live Cloud grupează de obicei planurile de apelare ca parte a ofertei lor către clienți (sau sunt în parteneriat cu un furnizor PSTN).
    • AudioCodes Live for Microsoft Teams – este o suită de produse AudioCodes care sunt livrate sub forma unor  servicii de administrare, fiind concepută ținând cont de nevoia de simplitate și eficiență, pentru a da posibilitatea partenerilor (care sunt de obicei clienți Microsoft 365 Office, SharePoint și parteneri de cloud) să revândă servicii de administrare Microsoft Teams către clienții lor. 

 

Sunt 3 tipuri de oferte care sunt concepute pentru a adresa nevoi diferite ale clientului:

 

Essentials

Funcționalitatea Microsoft Teams Direct Routing permite companiilor să își folosească contractele PSTN existente și planurile de minute folosind un Controler Session Border  (SBC) certificat Microsoft. Essentials este o ofertă lunară per utilizator individual  și este cea mai simplă și rapidă modalitate de a activa Direct Routing pentru clienți, datorită unui set de instrumente de automatizare care configurează SBC și chiriașul Microsoft Teams.

Pro

Pentru a ajuta clienții care au experiență puțină sau capacitate mică de a gestiona ciclul de viață al angajaților (incluzând mișcările acestora, adăugiri, schimbări, managementul chiriașilor Teams, gestionarea dispozitivelor și raportare), AudioCodes Live Pro este o ofertă lunară per utilizator individual care este bazată pe instrumente web intuitive sau grafice. Oferta Pro include toate caracteristicile ofertei Essentials.

Premium

Pentru clienții care doresc să externalizeze serviciile de voce Microsoft Teams, AudioCodes Live Premium permite o gestionare completă a serviciilor, incluzând integrare la locație ( on-premises) cu soluțiile de telefonie deja existente, precum și suport de troubleshooting al rețelei de date, migrare planificată complementară și servicii de punere în funcțiune. În plus, capabilitățile AudioCodes de planificare și punere în funcțiune permite partenerilor Microsoft să livreze clienților lor un serviciu complet de migrare către Teams, aceștia putând să adapteze oferta încât să se potrivească unor cerințe specifice, incluzând filiale sau sucursale, locații internaționale sau săli de ședințe. Oferta Premium include caracteristici de monitorizare “de a doua zi” create pentru a ajuta în triajul rapid al problemelor care afectează serviciile.

Partenerii pot furniza toate cele trei servicii Live for Microsoft Teams clienților  lor. Essentials și Pro sunt livrate prin intermediul platformei AudioCodes Live Cloud, în timp ce varianta Premium poate fi revândută către clienți. Portofoliul de telefoane IP, de dispozitive de conferință, video și analog pot fi de asemenea de ajutor în alcătuirea unei oferte complete.

 

Află mai multe despre cum poți deveni partener de service Audiocodes aici: octavian.vlad@lasting.ro

Contactează-ne

 

*Articolul original poate fi citit integral în limba Engleză aici.

No Comments

Post a Comment

Contact