Cel mai nou brand din portofoliul LASTING: SYNOLOGY

Cel mai nou brand din portofoliul LASTING: SYNOLOGY

Soluții NAS, software de stocare și piese de schimb Synology de acum și pentru partenerii LASTING

Începând din luna Iunie 2020, companiile LASTING System și Synology devin partenere, deschizând oportunități de business pentru toți partenerii LASTING, în special în zona soluțiilor de stocare NAS. Synology este o companie renumită pentru soluțiile sale inteligente de stocare a datelor informatice prin conectare la rețea (network storage solutions) însoțind echipamentele de software de securitate a datelor performant. Alte servicii oferite de Synology sunt soluții de virtualizare, instrumente de productivitate, multimedia și soluții de supraveghere.

Synology este o companie de talie globală de referință în aria sa de activitate, fiind producătorul numărul 1 la nivel mondial, având peste 6 milioane de instalări la activ, și care își dorește să transforme într-un mod elegant felul în care companiile își gestionează datele. Partenerii LASTING vor putea să se bucure începând cu luna Iunie de soluțiile inovatoare ale furnizorului care și-au dovedit deja succesul în piață, fiind construite pentru a corespunde chiar și celor mai exigente așteptări și nevoi.

“Iată-ne completând portofoliul LASTING cu o serie de soluții care nu doar că sunt interesante, dar și acoperă o zonă de interes aflata in continua crestere, pe care pot spune cu sinceritate că nu am acoperit-o complet în ultimii ani. Acum reușim să extindem oferta pentru partenerii nostri cu Synology, un vendor reputat si cu o experinta bogata in sectorul de stocare date, care credem ca va răspunde nevoilor partenerilor nostri.” - Petre Ilinca (Mike)- Business Development Manager @LASTING

 

“Synology crede că Lasting System, cu experiența sa în afaceri din domeniul tehnologiei, va fi un partener extraordinar în a oferi servicii de distribuție de foarte bună calitate în România” - Mihai Marcu - Key Account Manager România @Synology

 

Programul de parteneriat Synology SI/VAR Partner Program este disponibil și în România și include recompense de tip rebate pentru integratori și revânzători cu valoare adăugată.

Specialiștii LASTING și Synology pregătesc o serie de informări pentru toate persoanele interesante, incluzând și întâlniri virtuale sub forma unor webinarii în viitorul apropiat.

Plasându-se în fruntea managementului de date, Synology inovează și se adaptează în continuu la tehnologiile aflate în permanentă schimbare, continuând să ofere posibilități noi, incluzând dar fără a se limita la soluții de stocare a datelor și backup, fișiere colaborative, management video și infrastructură a rețelelor- toate acestea fiind concepute ținând cont de ținta companiei- prezentarea unei platforme centralizate care să simplifice administrarea IT în timp ce susține transformarea digitală pentru companii din întreaga lume.

Pentru informații punctuale și detalii referitoare la parteneriat din partea LASTING, colegul nostru Marian Belean, Product Manager Synology vă stă oricând la dispoziție la adresa synology@lasting.ro, telefon +40-729-887-221.

 

Pentru mai multe detalii, comenzi și promoții curente, vă stăm la dispoziție la adresa asm@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact