Cele mai bune laptopuri Lenovo pentru 2019, conform LaptopMag

Cele mai bune laptopuri Lenovo pentru 2019, conform LaptopMag

LaptopMag a realizat un top al celor mai performante laptopuri Lenovo, atât pe categorii, cât şi general – încercând să determine cel mai bun produs Lenovo de acest tip, indiferent de specificațiile de preț sau dotări.

Câștigătorul desemnat de această publicație, în urma testelor și analizelor comparative desfășurate, este Lenovo ThinkPad X1 Carbon (a 6-a generație).

Construit anume pentru utilizare în mediul de afaceri, ThinkPad X1 Carbon (gen. 6) este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie să fie productiv și înafara biroului. De fapt – conform LaptopMag  – X1 Carbon nu este doar cel mai bun laptop Lenovo, ci este unul dintre cele mai bune laptopuri la nivelul anului 2019. Aceeași sursă îl califică drept cel mai bun laptop de business – în general.

Vorbim despre un dispozitiv extrem de ușor, cu o greutate începând de la 1,13 kg. Durata de viață a bateriei este de peste 11 ore (până la 15 ore – după cum ne spune prezentarea sa de pe portalul Lenovo). ThinkPad X1 Carbon (gen. 6) vine cu una dintre cele mai bune tastaturi întâlnite până acum. Opțional, dispozitivul poate fi achiziționat cu tehnologia Dolby Vision™ high-dynamic-range HDR în loc de ecranul FHD, varianta HDR oferind WQHD 500 niți și redă 100% din gama de culori sRGB, astfel încât fiecare imagine și fotografie să arate mai vibrante, la un maxim de claritate.

Prezent pe piața românească sub sloganul „Ultra-ușor. Ultra-performant. Ultra-simplu.”, acest ultrabook de 14 inch conține un procesor puternic, Intel® Quad Core™ de a 8-a generație – care crește performanța cu 35% față de generația anterioară – și un PCIe-NVMe SSD de viteză rapidă. De asemenea, găsește loc pentru toate porturile cheie, incluzând Intel® Thunderbolt™ 3&m, tehnologia uimitor de rapidă care oferă performanța Thunderbolt la viteze de până la 40 Gbps la portul USB-C și mai multe conexiuni USB 3.0.

 

Mai multe linii de produse cheie de la Lenovo se regăsesc în topul pe 2019

După cum și menționează, cei de la LaptopMag au luat în considerare laptopurile lor Lenovo preferate pentru acest clasament, însă pentru cei care vor să își lărgească singuri zona de explorare a produselor Lenovo, sunt recapitulate și diferențele dintre liniile principale de produse ale companiei:

ThinkPad: linia de laptopuri business Lenovo cu unele dintre cele mai bune tastaturi din lume, din care multe au o durată de viață a bateriei extrem de mare. Considerate o alegere excelentă chiar şi pentru cei care doresc să le utilizeze în scopuri non-profesionale.

Yoga: include modele 2-in-1 premium cu un design excelent, ecrane în culori vii și o durată a bateriei de viață mare.

Legion: linie de produse destinate jocurilor video –  oferă performanțe solide la prețuri rezonabile.

Flex: linie de produse 2-în-1, mai puțin costisitoare decât Yoga, rămânând totuși plină de capacități atrăgătoare.

IdeaPad: laptop-uri de bază pentru consumatori ale căror prețuri variază de la sistemele pentru bugete restrânse low-end, la cele mai performante Ultrabooks.

Vă lăsăm să descoperiți ce produse au dominat topul pe categorii în articolul-sursă, şi din ce linii Lenovo fac ele parte – aici.

*Remarcăm şi actualizarea articolului LaptopMag din aprilie 2019. Aceasta menționează Lenovo ThinkPad L390 Yoga – un dispozitiv convertibil accesibil, cu o tastatură și performanță generală puternică. De asemenea, pentru cei doritori de mai multă putere la dispozitivele achiziționate, ar fi de luat în considerare ThinkPad P52 sau ThinkPad P72 de 15,6 inch, două stații de lucru cu o putere mare și nenumărate funcții de securitate extrem de utile.

Articol bazat pe topul LaptopMag & materiale Lenovo. Credit imagine Lenovo.

No Comments

Post a Comment

Contact