Cu AMD Ryzen™ PRO, laptopurile Lenovo ThinkPad Seria A trec la un nivel superior de putere

Cu AMD Ryzen™ PRO, laptopurile Lenovo ThinkPad Seria A trec la un nivel superior de putere

Schimbările survenite la nivelul mediului de lucru și transformarea comunicării și redării informațiilor sunt o provocare pentru stilul de lucru, productivitatea și eficiența necesare în orice condiții. Rolul jucat de laptop-uri și desktop-uri a evoluat și s-a adaptat acestor schimbări, prin orientarea producătorilor către dispozitive mai mici și mai ușoare, însă, cel mai important, mai flexibile și ușor de utilizat. Departamentului IT îi este mai simplu să administreze noul tip de hardware, iar utilizatorii descoperă în ele rezolvările necesare pentru schimbările de mai sus.
Am citat introducerea unui articol online marca Lenovo, datând de la începutul acestui an. Raționamentul arhitecturii și design-ului dispozitivelor produse de Lenovo constă așadar în cerințele la nivelul utilizatorilor. Deoarece schimbările în mediul de lucru sunt continue, inovația în materie de terminale IT este și ea permanentă.

În ce privește oferta Lenovo, noile modele ThinkPad A285 și A485 și ThinkCentre M725s și M715q Tiny sunt dovada că inovația e centrată pe experiența clienților.

 

Caracteristici specifice Lenovo ThinkPad Seria A

 

  • Noul AMD Ryzen ™ PRO cu grafică Radeon ™ Vega, porturi USB-C, andocare laterală mecanică, LTE-A WWAN
  • ThinkShutter pentru acoperirea fizică a camerei web, autentificarea Windows Hello prin cameră infraroșu
  • Gestionare tip DASH pentru o administrarea IT ușoară
  • Un design nou, mai subțire și mai ușor pentru A285 ce reduce greutatea la deplasarea înafara biroului, plus sistemul Rapid Charge ce poate încărca dispozitivul până la 80% în 30 de minute

 

Caracteristici ale desktop-urilor ThinkCentre

 

  • Noua tehnologie AMD Ryzen ™ PRO cu grafică Radeon ™ Vega, porturi Thunderbolt și USB-C, amprentă fizică redusă și șasiu de mici dimensiuni
  • Cip de securitate Trusted Platform Module, boot securizat, șasiu fizic E-lock
  • Gestionare îmbunătățită cu opțiuni DASH, Smart Power-On și PCIe cu modele selectate

 

ThinkPad A485 şi A285

 

Seria ThinkPad A actualizată vine cu cele mai recente procesoare AMD Ryzen ™ PRO de ultimă generație. Cu o grafică nouă și îmbunătățită Radeon ™ Vega, seria A face față celor mai exigente aplicații, livrând o performanță de neegalat. Cu ea aveți la dispoziție şi noul sistem de andocare mecanică cu mai multe porturi USB-C, care face tranziția între birou și mediile exterioare acestuia extrem de uşoară.

 

-ThinkPad A285

 

Noua versiune ThinkPad A285 reproiectată are tot ceea ce își poate dori o persoană ce lucrează în mișcare. Ușor, cu o durată de viață de mare capacitate pentru baterie prin sistemul Rapid Charge, cu LTE-A WWAN global și o trăsături de securizare pe care se poate conta, dispozitivul are performanța și durabilitatea așteptată de un ThinkPad.

-ThinkCentre M725s de dimensiuni mici și ThinkCentre M715q Tiny

 

Desktopurile actualizate includ noua platformă AMD Raven Ridge. Aceasta aduce puterea procesoarelor AMD Ryzen ™ PRO pentru Tiny, precum și primul AMD Ryzen ™ PRO cu grafică Radeon ™ Vega integrată vreodată la un dispozitiv de mici dimensiuni (small form factor).

DASH (acronim pentru „Desktop and Mobile Architecture for System Hardware” – arhitectură desktop și mobilă pentru hardware-ul de sistem), aduce opțiuni îmbunătățite de gestionare, iar utilizatorii energofagi vor fi extrem de interesați de opțiunea Ryzen 7 PRO cu 8 nuclee pe M725. Sub aspectul simplu și elegant specific portofoliului ThinkCentre, modelele M725 și M715q Tiny au caracteristici de securitate puternice și sunt ușor de utilizat.

 

Material tradus & adaptat după prezentarea Lenovo.

 

No Comments

Post a Comment

Contact