Data Domain se alătură grupului de soluții Dell Power, lansându-se cu soluții de stocare pentru data backup & recovery mai rapide

Data Domain se alătură grupului de soluții Dell Power, lansându-se cu soluții de stocare pentru data backup & recovery mai rapide

Blocksandfiles anunța recent că Dell EMC a schimbat numele liniei sale de produse Data Domain în PowerProtect, pentru a coincide cu lansarea unor sisteme mai mari și mai rapide.

Data Domain este sistemul Dell EMC de stocare cu de-duplicare pentru aplicații de salvare şi backup, ce țintește zona de matricelor de stocare, fiind liderul de piață la matrice de stocare special construite pentru anumite scopuri, conform IDC.

Soluțiile sunt dotate cu facilitatea de stocare back-end în multiple variante de public cloud și sunt compatibile cu software de backup de la diverși furnizori, în scopul de-duplicării backup-urilor înainte de a fi trimise pe matrice, ceea ce accelerează viteza de ingerare a datelor.

Viteze și fluxuri de date

Vechea linie de produse începe cu DD Virtual Edition (software-only), și include diferite echipamente de dimensiuni mari, începând de la cele din gama medie DD3300, trecând prin DD6300, DD6800 și DD9300 și ajungând până la DD9800 (top-end).

DD6300 și DD6800 sunt înlocuite de noul DD6900, în timp ce DD9300 e înlocuit de DD9400, iar DD9900 de către DD9800. Așadar patru produse sunt înlocuite cu trei – noi. Noile sisteme sunt mai rapide, folosesc serverele PowerEdge și stochează mai multe date în mai puțin spațiu de rack; folosesc unități de disc 8TB în locul celor 4TB, ce predominau anterior. De asemenea, meta-datele sunt acum stocate în SSD-uri.

Dell a declarat că a îmbunătățit capacitatea logică cu până la 30%, precum şi realizarea reducerii datelor până la 65x. Copiile de rezervă sunt cu 38% mai rapide și viteza de recuperare crescută cu 36%.

Avantajele noii linii de soluții de stocare pentru data backup & recovery Dell

Produsele pot livrea acces și restaurare instantanee de până la 60.000 IOPS pentru până la 64 de mașini virtuale, în condițiile în care înainte era vorba de 40.000 de IOPS. Beth Phalen, responsabila diviziei Dell Data Protection, a declarat că acest lucru s-a realizat cu ajutorul unei memorii cache mai mari și prin îmbunătățiri ale sistemului de fișiere din software-ul sistemului.

Noile sisteme de asemeni suportă viteze de rețea de 25 GbE și 100 GbE.

În plus, PowerProtect Software are o integrare mai puternică cu vSphere, permițând recuperare de tip self-service. Suportă recuperare cloud în caz de dezastru pentru un extra strat de siguranță în recuperarea automată în caz de dezastru și asigurare în caz de eșec al sarcinilor de lucru VMware în public cloud. Software-ul se integrează cu PowerProtect Cyber Recovery pentru a oferi protecție împotriva programelor malware. Aceasta face posibilă recuperarea automată a datelor dintr-un seif (virtual) securizat și izolat, astfel încât datele să fie necontaminate.

Phalen a mai adăugat că Dell EMC este acum într-un ciclu trimestrial de actualizări software la sistemele PowerProtect, iar compania va putea lansa mai rapid noi funcții aflate în pregătire.

Consultați imagini cu performanțele de viteză și vedeți detalii în plus, aici:

Credit imagine: Dell

No Comments

Post a Comment

Contact