Dell actualizează stațiile de lucru tip tower şi rack din seria Precision 7000

Dell actualizează stațiile de lucru tip tower şi rack din seria Precision 7000

Cei obișnuiți ca tehnologia utilizată să fie capabilă de a produce performanțe remarcabile formează grupul țintă al acestei actualizări Dell. Respectiv, inovatorii din producție, design, asistență medicală, mass-media și de divertisment vor înțelege cel mai bine avantajele portofoliul de stații de lucru Dell din seria Precision 7000, alegând aceste produse.

Dell este lider în tehnologia stațiilor de lucru de peste două decenii, deoarece compania rămâne orientată pe a răspunde cerințelor derivate din experiențelor clienților proprii, continuând să proiecteze produse cu performanță inteligentă și fiabilitate decisivă pentru aplicații industriale și tehnologii emergente, precum VR și AI.

Inspirați de dorința clienților de depășire a limitelor, cei de la Dell au modernizat stațiile de lucru și tower și rack din seria Precision 7000, pentru a oferi performanțe mai mari și scalabilitate masivă, chiar şi în cazul celor mai exigente încărcări de lucru.

Detalii despre upgrade-ul Dell pentru stațiile de lucru tip tower şi rack din seria Precision 7000

Începând cu luna mai, stațiile de lucru tip tower Dell Precision 7920 și Dell Precision 7820 vor fi actualizate pentru a include noile procesoare Intel Genuine Xeon Scalable și opțiunile grafice NVIDIA® Quadro RTX ™, capabile să ofere performanțe remarcabile pentru cele mai exigente aplicații și pentru datele de mari dimensiuni.

Schimbarea include îmbunătățiri vizând Inteligența Artificială (Artificial Intelligence, AI), și sarcinile de lucru specifice Învățării Automate (Machine Learning, ML). Ca întotdeauna, Dell Precision Optimizer este disponibil pe toate stațiile de lucru Precision și ambele tower-uri sunt „pregătite pentru VR”. De asemenea, contra unui cost modic, utilizatorii pot dispune de Dell Precision Optimizer, varianta Premium. Această caracteristică este una inovatoare, utilizând tehnologia bazată pe AI pentru a configura stația de lucru, funcție de modul în care este utilizată. Designul termic inteligent  tip multi-canal continuă să asigure o răcire și o acustică avansată.

Dell continuă să dețină singura familie de stații de lucru de pe piață ce oferă o sursă de alimentare accesibilă din exterior fără a exista cerința unor instrumente speciale, precum şi FlexBays pentru drive-uri, astfel încât acestea să se poată securiza și schimba/transporta astfel încât să fie ușor de utilizat și servisat.

Pentru clienții care doresc cel mai înalt nivel de performanță – securizată și accesibilă de la distanță, stația de lucru tip rack Dell Precision 7920 livrează performanţa și scalabilitatea modelului Dell Precision 7920 Tower, într-un factor de formă flexibil, confortabil și securizat, de tip rack 2U.

Această stație de lucru tip rack este ideală pentru OEM-urile și clienții care și-au organizat resursele de calcul și datele importante în medii centralizate. Opțiunea rack Dell Precision 7920 poate, de asemeni, să  ajute la reducerea zgomotului, căldurii și să economisească spațiu, oferind în același timp acces securizat de la distanță pentru angajații și contractorii externi.

Detalii de configurație internă

Variantele de configurație vor include procesoarele Scalable Intel® Xeon® Scalable, recent anunțate, concepute pentru profesioniști avansați, cu până la 28 de nuclee, 56 thread-uri și 3 TB DDR4 RDIMM per socket și suport pentru tehnologii precum Intel® Deep Learning Boost, un nou set de instrucțiuni Intel® AVX-512.

Aceste noi stații de lucru Precision 7000 aduc opțiuni de capacitate de stocare de înaltă performanță, inclusiv până la 120TB/96TB pe Enterprise SATA HDD și până la 16TB pe SSD-urile super-rapide PCIe NVMe. Prezentarea lor va avea loc la evenimentele specifice industriei din acest an, ca de exemplu NAB 2019 şi COFES 2019.

Material tradus & adaptat după Dell.

 

No Comments

Post a Comment

Contact