Dell aduce la îndemâna tuturor bugetelor performanța pe zona de stații de lucru profesionale

Dell aduce la îndemâna tuturor bugetelor performanța pe zona de stații de lucru profesionale

Aflăm dintr-o postare recentă de pe blogul Dell ca dispozitivele Dell sunt folosite de profesioniștii din spatele celor mai tari modele de mașini, precum și de către creatorii dragonilor din Game of Thrones (HBO). Aceleași modele de laptopuri (Dell Precision), permit desfășurarea unor activități intensive de  cercetare pentru depistarea precoce a bolilor oculare, continuând să ajute clienții Dell la depășirea continuă a limitelor creativității și științei.

Cele mai puternice dispozitive Dell (cum ar fi stațiile de lucru Dell Precision 7000 tip Tower și Rack), sunt extrem de solicitate, în special pentru cei a căror activitate implică sarcini mari de lucru, deoarece utilizează Inteligența Artificială (AI) și Machine Learning (ML).

Pe lângă acestea, pe măsură ce atât tehnologia, cât și nevoia de performanță la un nivel superior evoluează, compania a remarcat și o creștere constantă a numărului de creatori și inovatori în devenire care sunt interesați de dispozitive din clasa entry-level.

 

Performanță destinată tuturor tipurilor de sarcini de lucru, pentru o gamă mai largă de bugete

Scopul tehnologiei moderne este de a ne ajuta să dăm viață ideilor noastre, nu să ne încetinească în acest demers. Cei care încă explorează pe zona lor de activitate, la fel ca și profesioniștii cu vechime, au nevoie de dispozitive cu fiabilitatea și performanța necesare pentru sarcini de lucru masive, cum sunt cele din registrul de lucru Excel, designul 2D CAD sau designul simplu 3D CAD. Există această nevoie constantă de tehnologie capabilă să țină pasul cu o serie de competențe profesionale specifice, fără a dezamăgi.

Istoric vorbind, limitările de buget s-au tradus în restrângerea opțiunilor companiilor aflate în această situație la zona PC-uri de duzină (ca singurul răspuns disponibil), însă acestea sunt nepotrivite pentru a furniza performanțele și fiabilitatea necesare pentru sarcini de grafică sau intensive, în general. Prin urmare, Dell se bucură să anunțe soluții noi și mai accesibile, în forma celor mai recente stații de lucru mobile Dell Precision 3540 și 3541.

 

Dell Precision 3540 – detalii

Ideal pentru cei care caută o performanță de tip stații de lucru profesionale, dar cu o amprentă redusă, stația de lucru Dell Precision 3540 este cea mai accesibilă stație de lucru mobilă, fiind dotată cu cele mai noi procesoare de ultimă generație cu 4 nuclee Intel® Core ™ generația 8, cu până la 32 GB de memorie DDR4, cu placă grafică AMD Radeon ™ Pro cu memorie dedicată de 2 GB și spațiu de stocare de 2TB.

 

Dell Precision 3541 – detalii

Noua stație de lucru Dell Precision 3541 aduce o putere suplimentară în joc, cu 8 nuclee Intel® Core de a 9-a generație și opțiuni de procesor Intel® Xeon® cu 6 nuclee. Dispozitivul va fi disponibil cu noua generație de plăci grafice profesionale NVIDIA Quadro®, cu memorie dedicată de 4 GB. Având o durată de viață mare la baterie – probabil cea mai lungă durată de viață pentru baterie din clasa sa – sistemul suportă productivitatea în mișcare.

Ca și în Precision 3540, Precision 3541 vine cu conectivitate integrată Thunderbolt ™ 3 și caracteristici opționale pentru o securitate sporită, cum ar fi cititoare de amprentă și cititoare de carduri inteligente, o cameră IR și primul obturator de cameră marca Dell.

 

Design, standarde incorporate & viziune Dell Precision 3540 și 3541

Designul optimizat nu sacrifică din spațiu pentru a crește performanța, iar ecranul de 15,6” cu unghi îngust oferă un spațiu amplu de vizualizare pentru aplicațiile CAD și pentru utilizarea intensivă a tabelelor. Utilizatorii nu vor resimți greutatea acestor dispozitive în timp ce le duc cu ei de la un curs la altul sau de la o ședință la alta: cu 10% mai mici și mai ușoare decât generația anterioară, Dell Precision 3540 cântărește în jur de 1.8 Kg, iar Dell Precision 3541 pornește de la 1.9 kg.

Ca standard general valabil pentru stațiile de lucru Dell Precision, ambele dispozitive sunt certificate ISV (Independent Software Vendor) și au fost supuse unor teste riguroase cu aplicații profesionale, cum ar fi Autodesk® Inventor® și Dassault Systemes SOLIDWORKS®, pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază de cea mai bună experiență posibilă. Software-ul Dell Precision Optimizer ajustează automat setările sistemului pentru a obține cea mai bună performanță software disponibilă pentru o astfel de stație de lucru, ceea ce poate reduce la zero timpul petrecut pentru a configura dispozitivele. Practic, stația de lucru face totul, astfel încât utilizatorii să poată lucra pe o mașină bine reglată cât mai curând posibil.

*Aceste două noi sisteme extind portofoliul de stații de lucru Dell Precision. Viziunea Dell este de a sprijini talentele emergente din industria de producție, design, asistență medicală și financiară – prin această linie de produse.

*Material preluat de aici

*Credit imagine: Dell EMC

 

No Comments

Post a Comment

Contact