Dell EMC țintește piața întreprinderilor mici și mijlocii cu noul său dispozitiv de protecție a datelor, VMware-optimizat – DP4400

LASTING System Dell EMC

Dell EMC țintește piața întreprinderilor mici și mijlocii cu noul său dispozitiv de protecție a datelor, VMware-optimizat – DP4400

Dell EMC a lansat recent un nou dispozitiv integrat de protecție a datelor destinat vânzărilor de canal mic şi mijlociu (IMM), cu un factor 2U, optimizat pentru mediile VMware – DP4400.

Beth Phalen, președinte si director general al Diviziei de Protecție a Datelor Dell EMC a declarat într-un interviu cu CRN că a fost identificat un spațiu mare în care partenerii Dell EMC pot să crească, în cadrul acestui segment de piață. Partenerii agrea cu ușurință cu clienții să implementeze și să instaleze un dispozitiv 2U a cărui instalare durează mai puțin de două ore, datorită unui proces de vânzare simplificat.

 

Detalii

Noul DP4400 de la Dell EMC oferă o protecție convergentă, backup-ul, deduplicarea, replicarea și recuperarea datelor, precum și recuperarea în caz de dezastru și păstrarea datelor pe termen lung în cloud. Dispozitivul se află într-o platformă densă de 2U, alimentată de serverele Dell PowerEdge din generația a 14-a, optimizate pentru medii VMware cu integrare, ceea ce permite administratorilor să efectueze sarcini de backup și recuperare direct de pe vSphere nativ.

Soluția cloud-ready vine cu licențe de 5 TB pentru Cloud Disaster recovery, Cloud Tier și cu pachetul propriu starter RecoverPoint for Virtual Machines, care oferă cinci VM-uri și un abonament de un an. Cu ajutorul tehnologiei Cloud Tier a companiei, care vizează stocarea pe termen lung în cloud de tip public, privat și hibrid, capacitatea totală protejată ajunge la 14,4 PB. Oferta include, de asemenea, o recuperare nativă în caz de catastrofă în cloud la Amazon Web Services la un preț avantajos cu orchestrare end-to-end – toate fără a fi nevoie de hardware suplimentar.

Noua opțiune este descrisă ca un tip de soluție eficientă, cu cost redus, pentru protecția datelor.

DP4400 are o interfață de utilizator HTML5, o rețea integrată și o viteză maximă de transfer de 192 TB în cloud. Sunt vizați îndeosebi utilizatorii de tip „la distanță” și sucursale ale organizațiilor. Dispozitivul are o rată medie de deduplicare de 55: 1 și poate proteja 5 PB de capacitatea de date utilizabilă.

Portofoliul Integrated Data Protection Appliance – IDPA (Dispozitive de Protecție a Datelor Integrată) de la Dell EMC include deja DP5300 și DP5800 pentru întreprinderile mijlocii, și DP8300 și DP8800 pentru întreprinderile mari. În luna februarie a acestui an, Dell EMC și-a extins linia de succes de protecție a datelor pe piața de date SMB, prin lansarea noii sale platforme DD3300.

Pentru informații suplimentare, puteți accesa aici articolul-sursă, de unde am tradus și adaptat cele de mai sus, precum și comunicatul de presă disponibil aici.

No Comments

Post a Comment

Contact