Dell Precision 5530 2-in-1, un dispozitiv flexibil pentru creativi

LASTING System DellEMC

Dell Precision 5530 2-in-1, un dispozitiv flexibil pentru creativi

Luând în considerare răspândirea pe scară largă a faptului că mersul la lucru nu mai implică neapărat o anume destinație, respectiv că spațiile de lucru pot fi acum unele precum propria mașină, un aeroport sau o cafenea, cei de la Dell au dezvoltat noua stație de lucru mobilă Dell Precision 5530 2-în-1.

Acest dispozitiv se adaptează stilului de viață al utilizatorului, și deservește sau chiar stimulează creativitatea sau productivitatea, mai ales pentru cei din domenii unde folosirea calculatorului se face în mod intensiv, cum industria filmul, arhitectura, ingineria, științele sau fotografia.

Oriunde mobilitatea este pur și simplu parte din munca zilnică, Dell Precision 5530 2-în-1 aduce flexibilitatea necesară, potrivindu-se nevoilor de creație, și aducând o durată de viață a bateriei conformă acestor activități – de până la 16 ore. Cu prezența suportului pentru până la două ecrane 4K, această stație de lucru permite îndeosebi persoanelor din domenii creative folosească tehnologia ca pe o prelungire firească a propriei persoane, la birou sau în orice alt loc doresc.

 

Detalii despre Dell Precision 5530 2-in-1

Dispozitivul este disponibil la nivel global în ceea ce îi privește pe cei de la Dell începând cu 18 septembrie. Așa după cum aţi constatat mai sus, el a fost proiectat având în minte o anume categorie de profesioniști – însă desigur, nu este limitat la aceasta.

Pentru toți cei ce au de susținut vizionări sau au adesea în program întâlniri cu investitorii, fără a găsi întotdeauna timp pentru a face apel la suita de editare din biroul lor fizic pentru a updata sau verifica conținutul și noile scripturi, Dell Precision 5530 2-in-1 aduce beneficii considerabile. În timpul întrevederilor și întâlnirilor, oricine poate deschide dispozitivul stilat de 15,6 “2-în-1 pentru a revizui materialul video de care nevoie, cu sprijinul ecranului de tip InfinityEdge. Cu opțiunile de afișare de până la 4K Ultra HD, cu 8 milioane de pixeli și 100% Adobe RGB, claritatea și precizia sunt acum parte din orice activități de revizuire a materialelor vizuale pe care le-ați putea desfășura în deplasare.

De asemenea, pentru utilizatorii ce preferă să ia notițe, îmbinarea flexibilă de 360 de grade permite tratarea stației de lucru ca pe un carnet de schițe, ea fiind completată cu o sensibilitate de mare precizie la presiune (prin stilou sau atingere), astfel încât din prima încercare să puteți realiza imaginea dorită, în timp ce modul „cort” permite o colaborare și prezentări ușoare. Cu aceste caracteristici, modelul 5530 2-în-1 vă susține fluxul de creație de la concept, la colaborarea pe editare și până la rezultatul final.

 

Funcționalități extra Dell Precision 5530 2-in-1

Dell a colaborat cu parteneri de software pentru a optimiza experiența utilizatorilor Dell Precision 5530 2-in-1 cu unele din cele mai exigente aplicații software pe zona creative și de design, iar stația de lucru 2 în 1 dispune de o gamă de certificări de la furnizori de software independenți (ISV), cum ar fi Adobe Creative Cloud și Autodesk Maya, sau AutoCAD și Solidworks Industrial Design.

Ca și în cazul tuturor stațiilor de lucru Dell Precision, beneficiați de software-ul exclusiv Dell Precision Optimizer, care în mod automat suportă rularea aplicațiilor ISV la cele mai rapide viteze posibile.

Material tradus & adaptat de aici.

No Comments

Post a Comment

Contact