Dell prezintă noile sale modele de terminale ușoare

Dell prezintă noile sale modele de terminale ușoare

Dell a făcut recent publică extinderea portofoliului său de terminale ușoare prin adăugarea a doi factori de formă noi – Wyse 5470 All-In-One și Wyse 5470 Mobile. Ambele dispozitive oferă utilizatorilor flexibilitate în activități, menținând în același timp o maximă securitate a datelor, deoarece prezintă zero vulnerabilități de atac.

Noul Dell Wyse 5470 face posibilă o mobilitate și productivitate optimizată în cazul activității și colaborării ce implică cloud-ul, fiind conceput pentru un nivel de performanță superior. Aceste terminale ușoare mobile și All-in-One sunt proiectate pentru a îmbunătăți spațiile de lucru virtuale cu o securitate deosebită și un management unificat inteligent.

Dell Technologies continuă să ofere clienților săi acea tehnologie care îi ajută să devină mai productivi, indiferent când, unde sau cum lucrează. Compania înțelege și importanța asigurării confidențialității, atât pentru un contabil care gestionează date fiscale sensibile, cât și pentru un administrator care coordonează planificări și orare.

Concepute pentru a se integra cu ușurință în orice mediu tehnologic, terminalele ușoare Wyse oferă o experiență de tip Enterprise și adresează cazuri multiple de utilizare din industriile reglementate, de la cele de servicii medicale, servicii financiare sau retail până la serviciile guvernamentale; persoanele ce pot beneficia de aceste dispozitive pot fi și ele de la simpli executanți de sarcini până la utilizatori care necesită o putere de calcul extremă în activitățile desfășurate.

 

Dell Wyse 5470 Mobile oferă mobilitate și productivitate optimizate

Noul terminal ușor Dell Mobile răspunde necesităților unei forțe de muncă ce evoluează, se dezvoltă și devine și ea din ce în ce mai mobilă. Atât la birou sau în ședințe, cât și când lucrează la distanță, angajații de astăzi trebuie să se conecteze rapid, ușor și în siguranță la toate aplicațiile și dispozitivele ce le sunt necesare.

Utilizatorii au libertatea de a alege între accesul securizat la aplicațiile cloud și spațiile de lucru virtuale din Wyse ThinLinux sau pot să selecteze Windows 10 IoT Enterprise cu funcții Dell de securitate adăugate.

 

Caracteristici Wyse 5470 Mobile:

Ecran de 14 inch HD sau full HD cu opțiuni de ecran tactil, ce suportă până la două afișaje externe 4K pentru obținerea unei productivități și mai mari când utilizatorii lucrează de la birou;

Suport integrat pentru comunicații unificate cu placa Intel Wireless-AC 9650 cu capacitate Bluetooth integrată și cameră HD frontală pentru colaborare(opțional);

Capacitare opțională USB-C Cell Dock cu viteze de transfer de date de până la 10 Gps și actualizări de firmware fără probleme pentru tranziții ușoare între birou, spații de ședințe și colaborarea la distanță.

 

Dell Wyse 5470 All-in-One face posibilă o productivitate crescută pentru utilizatorii de cloud

Noul terminal ușor Dell Wyse 5470 All-in-One este potrivit pentru orice spațiu orientat către clienți sau de afaceri, iar amprenta sa redusă răspunde necesităților angajaților la distanță de a se conecta, colabora și lucra cu încredere din cloud. Noul design, cu un ecran mai mare, permite o productivitate imersivă, menținând în același timp un design elegant și ordonat, cât și suport pentru afișajul extern de tip 4K. Dispozitivul este echipat cu Wyse ThinOS, în exclusivitate pentru Dell, respectiv cel mai sigur sistem de operare terminal ușor,  sau Windows 10 IoT Enterprise cu funcții de securitate Dell adăugate. Ambele opțiuni sunt gata de conectare la VDI tradiționale, desktopuri virtuale găzduite de cloud sau aplicații și servicii cloud.

 

Caracteristici Dell Wyse 5470 All-in-One:

Suportă o gamă largă de periferice, pentru a oferi un flux de lucru mai rapid, mai inteligent și o colaborare fără probleme, inclusiv suport integrat pentru comunicații unificate (UC): DisplayPort, șase porturi USB, RJ-45 și wireless opțional cu Bluetooth 5.0

Permite alegerea mai multor opțiuni de standuri pentru diverse stiluri de lucru. Standul fix este excelent pentru birourile tradiționale și spațiile de lucru formale, în timp ce suportul articulat se adaptează în diferite unghiuri, fie pe un chioșc sau într-un mediu de lucru în picioare.

 

Material bazat pe Dell Unveils its Most Secure Mobile and All-in-One Thin Clients

Credit imagine: Dell

No Comments

Post a Comment

Contact