Dell S3220DGF – Cel mai bun monitor de gaming

Dell S3220DGF – Cel mai bun monitor de gaming

 

LASTING  recomandă Dell S3220DGF pentru pasionații de jocuri pe calculator și nu numai

Conform unui articol publicat de Tom’s HARDWARE, cel mai bun monitor de gaming de pe piață vine de la Dell. Deși a testat și alte modele similare, echipa publicației s-a oprit asupra modelului Dell S3220DGF deoarece echilibrează perfect balanța preț-calitate.

Monitorul excelează din punct de vedere al însușirilor vizuale, având o dimensiune a ecranului de 32 inch, o rată de refresh rapidă de 165Hz și un timp scurt de răspuns de 4ms, completat de  FreeSync 2 HDR. Contrastul și luminozitatea sunt puternice, rezoluția este de 1440p, iar spațiul de afișaj este generos. Aceste caracteristici îmbină în cel mai bun mod calitatea imaginii și performanța necesară în jocuri.

Designul exterior al monitorului încântă prin calitate, iar curba sa 1800R captivează garantat, și nu doar în gaming, ci și în alte contexte, oferind productivitate.

Contrastul puternic și culoarea precisă sunt importante atunci când editezi documente sau imagini, ori atunci când în timpul liber folosești monitorul ca și ecran pentru filme. Monitoarele ultra-wide sunt specifice jocurilor, dar și munca este mai ușoară pe un ecran 16:9, acest model rămânând relevant pentru sarcinile de zi cu zi.

Testarea echipei de la Tom’s HARDWARE a dovedit că display-ul are un lag scăzut și oferă rapiditatea necesară jucătorilor competitivi, și a obținut chiar și compatibilitatea cu G-Sync, în ciuda faptului că monitorul nu a fost certificat în acest sens.

 

Screen Size & Aspect Ratio: 32 inches, 16:9 | Resolution: 2560 x 1440 @ 165 Hz | Panel Type: VA / W-LED, edge array | Refresh Rate: 165 Hz | Response Time (GTG): 4ms

  • High contrast and brightness
  • 165Hz refresh rate
  • Color-accurate
  • Nice build quality
  • No sRGB mode
  • No gamma presets

 

Dell S3220DGF arată ca un display premium, atât pe hârtie cât și în realitate, chiar dacă prețul este unul atractiv. 

Stilul monitorului S3220DGF este inconfundabil, specific Dell, iar caracteristicile destinate jocurilor video nu sunt evidente la o primă privire. Curba 1800R s-ar putea să vă ducă cu gândul la gaming, dar în alte privințe monitorul nu se diferențiază ca și design de monitoarele pentru uz general sau de cele business. Piciorul este solid și se poate fixa în poziția dorită, putând fi ajustat 15 cm pe înălțime, rotit la 30 de grade în ambele direcții, și având o înclinare de până la 21 de grade, astfel încât utilizatorul să obțină ergonomia dorită. Mișcările sunt line dar sigure, iar ecranul stă fixat în poziția aleasă. Designul este negru cu gri, fără suprafețe care să reflecte lumina.

 

Conform testelor realizate de echipa Tom’s Hardware, monitorul s-a comportat excelent în jocul Call of Duty®, oferind o experiență realistă în scenele de noapte care erau întunecate, dar fără să rateze multitudinea de detalii din umbre. Monitorul nu a avut nevoie de ajustarea culorii în timpul jocului, expunând clar chiar și cele mai mici elemente. Din punct de vedere al highlight-urilor, elemente precum lumini sau foc se evidențiază într-o calitate tridimensională. Culorile sunt bogate și vii pe tot parcursul jocului. HDR a funcționat perfect în Call of Duty, iar jucătorii au considerat de ajutor setările preconfigurate din meniul monitorului.

 

Pentru pasionații de jocuri pe calculator, acesta este un monitor fantastic. Deși se adresează celor cu un buget mediu și mare, caracteristicile sale echilibrează corect prețul, oferind utilizatorului o experiență plăcută atât în timpul serviciului, cât și după.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact