Dell Technologies PowerScale – soluția perfectă pentru gestionarea datelor nestructurate

Dell Technologies PowerScale – soluția perfectă pentru gestionarea datelor nestructurate

Revista Computer World afirmă că informațiile nestructurate ar putea reprezenta mai mult de 70% -80% din toate datele din organizații.

 

PowerScale aduce capabilitățile Dell Technologies pe cea mai performantă platformă  de tip scale-out NAS din lume, creând o fundație pentru managementul de ultimă generație a datelor nestructurate. Dell EMC PowerScale și nodurile Isilon – susținute de sistemul de operare OneFS al PowerScale – formează platforma ideală pentru stocarea, gestionarea, securizarea, protecția și analiza eficientă a datelor nestructurate, asigurând în același timp suport pentru o gamă largă de aplicații și încărcări ale sistemului.

 

Principalele avantaje:

 

  • Simplitate la scară largă: Deblochează potențialul datelor nestructurate folosind o soluție care oferă un singur sistem de fișiere și un singur nume care pot scala până la zeci sau sute de PB.
  • Performanță extremă: Susține cele mai solicitante sarcini de lucru cu soluții care livrează până la 15.8 milioane IOPS și până la 945 GB/s viteză de transfer agregată într-un singur cluster. Noile noduri PowerScale F600 cu suport complet NVMe  asigură o performanță masivă într-un format compact.
  • Eficiență ridicată: OneFS face posibilă utilizarea a până la 80% din spațiul disponibil pentru o eficiență de stocare maximă. Deduplicarea datelor poate reduce și mai mult nevoile de stocare, cu până la 30%, iar compresia in-line a datelor, disponibilă pe platformele all-flash F200, F600, F810 și de pe cea hibridă H5600, poate reduce suplimentar spațiul consumat.
  • Orice informație, oriunde: Suportă o paletă vastă de tipuri de date și sarcini de lucru diverse datorită caracteristicilor multi-protocol incorporate, incluzând protocoalele NFS, SMB, HDFS, S3, HTTP și FTP. Stochează date oriunde – aproape de sursa datelor, în centrul de date sau în cloud.
  • Amplasarea optimizată a datelor: optimizați resursele utilizând sistemul automat de tiering al stocării bazat pe politici, pentru a muta datele în mod automat în zone de stocare cu costuri mai mici, inclusiv în cloud-uri publice sau private prin alegerea furnizorilor preferați.
  • Protecție Enterprise a datelor: platformele de stocare susținute de OneFS sunt foarte sigure, având o redundanță de până la N+4 și oferind un back-up certificat de nivel enterprise precum și opțiuni de recuperare în caz de dezastre.
  • Opțiuni de securitate robuste: RBAC, Zone de Acces (Access Zones), conformitate SEC 17a-4 WORM, Audit al Sistemului de fișiere (File System Auditing), Blocarea fișierelor (File blocking), Criptare SMB3, Criptare DARE (Data At Rest Encryption) cu discuri autocriptate, Autentificare Multi-factor, criptare transparentă a datelor HDFS și validare FIPS 140-2 
  • Analize big data puternice: Maximizează capitalul de date cu ajutorul funcțiilor analitice implementate care se integrează perfect cu cei mai mari vendori din domeniu precum Pivotal, Cloudera, Hortonworks și Splunk pentru a procesa încărcări de tip Inteligența artificială (AI), Machine Learning sau Deep Learning 

 
 

Sistemul de operare PowerScale OneFS 

 

Sistemul de operare OneFS este inteligența din spatele sistemelor de stocare de tip sale-out. El combină cele 3 nivele de arhitectură tradițională de stocare – sistemul de fișiere, managementul volumelor și protecția datelor – într-un singur nivel unificat software, creând un sistem unic și inteligent de fișiere care cuprinde toate nodurile dintr-un cluster. OneFS, prin arhitectura sa, face datele extrem de ușor de gestionat indiferent de numărul de noduri din cluster. Sistemele de stocare gestionate de OneFS sunt ușor de instalat, manageriat și scalat. 

No Comments

Post a Comment

Contact