Dell – Trei modalități de a eficientiza centrele de date

LASTING System Dell EMC stocare date

Dell – Trei modalități de a eficientiza centrele de date

Comparabilă cu procesul de eficientizare a spațiilor fizice pe care fiecare dintre noi îl aplicăm la intervale regulate în locuință, activitatea de reorganizare a centrelor de date pentru o performanță mai bună are loc la intervale regulate și urmărește atingerea unui ROI cât mai bun.

Plecând de la observația că acest demers se materializează de obicei în achiziționarea de noi drive-uri, Dell vine cu trei recomandări strategice care țintesc un ROI îmbunătățit pe termen lung.

Compania a introdus recent HDD-uri de 3,5″&14TB pentru anumite servere PowerEdge. Acestea pot oferi o creștere de până la 40% a capacității, comparativ cu HDD-urile de 3,5″&10TB. Dacă stocați cantități mari de date, cum ar fi cele provenind din Enterprise Resource Planning (ERP), SQL, dosare medicale sau date științifice, aceste unități se pot dovedi ideale pentru centrele de date.

Utilizatorii de PowerEdge T640 pot acum stoca 252TB pentru un volum de muncă ce implică date intensive. De reținut că un spațiu de stocare de 1 terabyte poate conține echivalentul a 1428 CD-uri sau 17.000 de ore de material audio comprimat. Astfel, T640 poate să dețină echivalentul a aproape 360.000 de CD-uri sau peste 4 milioane de ore de compresie audio! Un upgrade de capacitate simplu, dar puternic poate crește semnificativ durata de viață a sistemului.

 

Performanța este esențială

 

Ușurința și viteza de accesare a datelor stocate sunt extrem de importante. Nu uitați să verificați impactul potențial al performanței specificat pentru capacitatea aleasă de dvs., deoarece este posibil ca modernizarea prin trecerea la o nouă dimensiune sau tip de unitate să fie necesară pentru a optimiza realmente performanța. O parte a procesului Dell de calificare a drive-urilor include testarea performanțelor de referință.

Cu specificațiile PowerEdge HDD, de exemplu, puteți observa cu ușurință că HDD-ul de 2.5″&2.4TB oferă o performanță mai bună pentru sarcini de citire secvențiale decât HDD-ul de 2,5″&1.8TB, de exemplu.

 

Utilizarea și reutilizarea sigură

 

Este de la sine înțeles că la momentul reutilizării, distrugerii sau donării hardware-urilor folosite veți dori să vă asigurați că ați eliminat complet și irevocabil datele stocate pe ele. Atunci când retrageți sau reprogramați un sistem sau o sumă de dispozitive, serverele PowerEdge de generație următoare vă pot ajuta să ștergeți permanent și rapid conținutul de pe HDD-uri sau SSD-uri.

Unitățile de criptare automată (SED) oferă protecție prin blocarea accesului, unitatea de stocare fiind legată de server și de cardul RAID folosit. Chiar dacă unitatea ajunge în mâini neautorizate, ea nu poate fi accesată fără fraza de acces ce acționează ca și parolă.

 

O simplitate binevenită

Este ușor să alegeți drive-urile Dell EMC Enterprise când achiziționați servere noi PowerEdge, sau când adăugați un nou drive unui sistem deja existent. Oferta ProSupport de garanție extinsă simplifică procedurile și ajută la scăderea grijilor referitoare la o nouă garanție hardware pentru unitățile Dell EMC Enterprise.

În plus, Dell EMC oferă o capacitate de actualizare online a firmware-ului pentru drive-uri, ceea ce reduce timpul de indisponibilitate datorită mentenanței.

Selecție tradusă & adaptată după acest articol Dell.

No Comments

Post a Comment

Contact