Dell Vostro 5000 – un laptop pentru companii mici, dar ambiţioase

Dell Vostro 5000 – un laptop pentru companii mici, dar ambiţioase

Cu ocazia conferinței SXSW de anul acesta, Dell a prezentat sau reluat câteva din produsele sale de top, ca parte a experienței Dell în formatul special conceput pentru acest eveniment.

Între ele, laptopul Dell Vostro 14 5000 (5481) – un dispozitiv prevăzut, între altele, cu un sistem de securitate fiabil, cu logare prin amprentă (opțional), precum şi cu un senzor de cădere liberă integrat, care blochează automat hard diskul și împiedică deteriorarea datelor în cazul căderii de la înălțime a dispozitivului.

Puteți descoperi mai multe detalii despre configurația Vostro 14 ( de data asta, 5471) aici, în limba română.

*Este util de reținut că Dell a updatat seria Vostro în perioada sărbătorilor de iarnă 2018 cu Vostro 14 5000 5481 și Vostro 15 5000 5581 de 15 inch. Acestea au un aspect nou, cu margini mai înguste, fiind proiectate pentru a avea o greutate redusă și o portabilitate crescută.

 

Linia Vostro, concepută special pentru companii de dimensiuni mai mici

Având în vedere că întreprinderile mici au cerințe diferite în ce privește tehnologia pe care o folosesc, Dell se mândrește cu identificarea exactă a acelor caracteristici esențiale PC-urilor destinate acestui tip de clienți. Ținând seama și de care ar fi costurile aplicabile bugetelor acestor companii, produse precum cele din gama Vostro aduc un raport optim calitate/dotări – preț.

Linia Vostro de la Dell include laptop-uri și computere desktop ce integrează funcții de bază la nivel de business. Gama este astfel concepută încât reprezintă acea zonă de trecere gradată de la dispozitivele utilizate strict de către consumatori, la dispozitive complete din clasa business, folosite de către organizațiile mari.

Recapitulând prezentarea făcută de către Dell pe blog de la momentul lansării Vostro, putem observa ce caracteristici au fost scoase în evidență:

  • Securitatea dispozitivelor, o preocupare crescândă pentru întreprinderile mici – este rezolvată impecabil printr-un sistem fiabil, cu logare prin amprentă (opțional) și hardware-ul/software-ul 100% TPM (Trusted Platform Module).
  • Prezență mai subțire și mai ușoară decât cea a generațiilor anterioare, pentru a răspunde nevoii crescute de mobilitate venită din partea întreprinderilor mici, care au tot mai multă nevoie de calculator înafara biroului.
  • O altă trăsătură utilă în deplasare sau când se lucrează în spații non-convenționale, tastatura Vostro cu iluminare din spate (opțional) permite tastarea fără dificultate în medii cu lumină slabă.

 
 

Material tradus & adaptat după materiale Dell

Credit imagine: Dell

No Comments

Post a Comment

Contact