Despre designul produselor Dell, și modul în care scopul determină forma, anticipând viitorul

Despre designul produselor Dell, și modul în care scopul determină forma, anticipând viitorul

Luând în considerare modul în care forța de muncă se schimbă în mod constant, Dell vine în întâmpinarea modificărilor survenite la nivelul acesteia. Proiectând și oferind modele pentru modul în care oamenii lucrează cu adevărat, compania rămâne cu un pas înaintea schimbărilor.

Designul Dell întrunește această calitate, deoarece este bazat pe ascultarea consecventă a clienților deja existenți ai bradului și pe oferirea de soluții reale, care elimină și evită limitările tehnice ce ar putea obstrucționa creativitatea sau potențialul utilizatorilor.

Între trăsăturile caracteristice, pe care Dell a reușit să le impună celor mai revoluționare produse ale sale, se remarcă:

Un mediu de lucru fără cabluri

Soluțiile wireless Dell permit interconectarea și colaborarea fără cabluri. Într-un spațiu plăcut vederii prin eliminarea caburilor din raza vizuală, simplificat și confortabil de manevrat, fiecare interacțiune dintre dispozitivele utilizatorilor este perfectă.
Aceste soluții stimulează eficiența prin minimizarea conexiunilor fiice dintre dispozitive și a timpului alocat gestionării acestora, și prin maximizarea fluxului de lucru.

 

Disponibilitatea unei experiențe imersive nu mai departe de propriul ecran

Prin gradul superior de detaliere a culorilor, prin interacțiunile ce mimează realitatea și marginile înguste Dell oferă toate o experiență impecabilă de utilizator, care captează atenția deplină în fiecare proiect și elimina elementele ce ar putea să o distragă.

 

Modul de lucru ca factor determinat al designului

Dell consideră că în tehnologie nu se aplică teoria măsurii unice. De aceea, compania oferă un portofoliu cuprinzător de factori de formă, potriviți pentru modul în care lucrează diverși profesioniști.
De la laptopuri și sisteme 2-în-1 concepute pentru mobilitate, la sisteme all-in-one și stații de lucru care suportă proiecte de orice dimensiune, puteți găsi cu ușurință în această ofertă variată factorul de formă cel mai potrivit pentru stilul de lucru al fiecărui membru din echipa dvs.

 

Valorificarea puterii Realității Virtuale

Realitatea Virtuală influențează acum industrii ce depășesc zona divertismentului, de la inginerie la asistență medicală. Dell vine cu soluții complete ce funcționează împreună, astfel încât organizațiile pot valorifica puterea Realității Virtuale pentru instruirea practică și colaborarea în timp real a angajaților.

(trad. & adaptare a acestei pagini)

No Comments

Post a Comment

Contact