Despre VMware Cloud ™ pe Dell EMC

Despre VMware Cloud ™ pe Dell EMC

Unele dintre provocările curente de care se lovesc organizațiile ce iau în considerare soluțiile de cloud hibrid sunt inconsecvențele operaționale, seturile disparate de abilități și instrumente, precum și instrumente de gestionare și controale de securitate necoordonate, SLA-uri de aplicație inconsistente și incompatibilități ce rezultă din formatul mașinilor de calcul din sistemele proprii.

 

Soluția VMWare pe Dell EMC servește depășirii provocărilor legate de cloud la nivel de organizații

VMware Cloud ™ pe Dell EMC răspunde acestor probleme, rezolvându-le pentru fiecare caz în parte. Este vorba de o infrastructură cloud livrată ca serviciu on premises, gestionată integral de VMware. VMware Cloud ™ pe Dell EMC este construit pe infrastructura Dell EMC VxRail și rulează pe SDDC-ul VMware pentru a gestiona procesarea calculării, stocării și rețelelor.

Serviciul este all-inclusive și oferă, de asemenea, un plan de control hibrid pentru provizionarea și monitorizarea resurselor, precum și un model de abonament lunar.

VMware Cloud ™ pe Dell EMC oferă clienților suport pentru multiple cazuri de utilizare, precum: modernizarea centrelor de date, trecerea de la CapEx la modele financiare OpEx și actualizare hardware. Un alt exemplu e pe zona de latență și suveranitate a datelor, când infrastructura rămâne la fața locului și poate fi angajată de companii cu cerințe scăzute de latență a datelor, cerințe de suveranitate a datelor, precum și de guvernanță și securitate a datelor. Modernizarea aplicațiilor, incluzând agilitatea dezvoltării, Kubernetes și implementările tradiționale de aplicații sunt toate cazuri în care clienții pot utiliza VMware Cloud ™ pe Dell EMC.

 

Managementul datelor software-defined, oferit clienților pe mai multe modele de consum

Indiferent dacă datele și aplicațiile clienților se află la fața locului sau găzduite în cloud-ul public, Dell EMC oferă protecție cloud ce acoperă întreg serviciul. Managementul datelor software-defined (SDDM) de la Dell EMC le permite organizațiilor să simplifice și să automatizeze protecția datelor lor. Dell EMC pune la dispoziție datele, gestionarea și analiza lor pe o singură platformă SDDM, permițând clienților să își aleagă modelul de consum dintre cel de dispozitive multidimensionale, cel software sau cel SaaS.

SDDM-ul Dell EMC oferă integrare, ceea ce ajută la crearea de valoare pe zona de protecție a datelor din sistem și dă ușurință în utilizarea modelului de consum ales. Mai exact, integrarea nativă cu interfața de utilizare a aplicației permite îmbunătățirea procesului de protecție a datelor cu integrări compatibile de genul out-of-the-box.

Cât privește opțiunile de implementare a factorilor de formă eficiente pentru organizații, sunt mai multe variante diferite şi din punct de vedere al costurilor, inclusiv software-defined, cloud public şi privat, pe dispozitiv, și IoT/edge. În plus, administratorii de aplicații pot gestiona protecția datelor prin interfețe native, cum ar fi vSphere, Oracle și baze de date SQL, interfețe de automatizare cloud (REST) ​​și Kubernetes.

Pentru detalii despre arhitectura serviciului VMware Cloud ™ pe Dell EMC, consultați postarea recentă de pe blogul Dell

Credit imagine: Dell EMC

No Comments

Post a Comment

Contact