Eizo lansează primul său decodor IP pentru securitate și supraveghere, cu ieșire dublă 4K și conexiune directă către (maxim) 64 de camere IP

Eizo lansează primul său decodor IP pentru securitate și supraveghere, cu ieșire dublă 4K și conexiune directă către (maxim) 64 de camere IP

Eizo a anunţat în martie noul DuraVision DX0211-IP, primul său decodor IP, ideal pentru afișaje de tip perete video și medii multi-monitor în zona de securitate și supraveghere.

În ce constă elementul inovator? DuraVision DX0211-IP aduce tehnologia inovatoare de decodare a Eizo, deja familiară de la monitoarele sale unice de decodare IP (DuraVision FDF2304W-IP și FDF4627W-IP), într-un format tip casetă externă. Dispozitivul decodează mai multe fluxuri de la camerele IP care afișează imagini video în timp real, putând fi folosit în combinație cu diverse dimensiuni și rezoluții de monitor.

Ceea ce Eizo oferă prin DuraVision DX0211-IP este o soluție integrată, care se cuplează direct la switch-ul de conectare a camerelor IP. Pentru a funcționa, DuraVision DX0211-IP nu necesită un PC, software sau echipament hardware suplimentar, instalarea unui astfel de dispozitiv fiind astfel mult simplificată față de sisteme diferite cu aceeași funcție. Utilizatorii pot economisi atât timp, cât și costuri cu forța de muncă implicată. Simplificarea instalării și funcționării elimină și diversele puncte potențiale de eșec, tipice unei configurații convenționale, prin reducerea semnificativă a cantității de echipamente utilizate în gestionarea datelor vizuale critice.

 

Detalii suplimentare anunțate de Eizo pentru DuraVision DX0211-IP

 

DuraVision DX0211-IP este echipat cu două ieșiri HDMI, fiind planificat ca până la finalul acestui an să fie disponibilă și capabilitatea de a suporta rezoluția de 4K UHD (3840 x 2160) pe două monitoare simultan. Dispozitivul poate decoda și comprima codec-uri H.265, H.264 și MJPEG, menținând în același timp rate de cadre mari, chiar și atunci când transmite un flux video cu rezoluție înaltă. De exemplu, 16 fluxuri video Full HD (1920 x 1080), afișate simultan pe un singur monitor vor atinge o constantă de 20 fps (cadre pe secundă).

La DuraVision DX0211-IP se pot conecta până la 64 de camere IP, inclusiv camere de tip 4K (din nou, Eizo face trimitere la acel termen de final al anului 2019). Sunt/vor fi suportate camerele cu protocoale ONVIF Profile S, Axis VAPIX și Panasonic, pe lângă RTSP. Conectarea directă la camerele IP permite transmisiunea video live, fără a fi necesară o soluție de înregistrare descentralizată, cum ar fi înregistrarea la marginea rețelei (tip edge), sau arhivarea în cloud. Astfel Eizo oferă o soluție ideală pentru scenariile care necesită transmisiuni live, dar în care stocarea imaginilor înregistrate nu este necesară.

Cu ajutorul interfeței de utilizator (UI), ușor de folosit, beneficiarii acestei soluții pot ajusta cu ușurință dispunerea fluxurilor video vizionate, afișând până la 32 de ecrane pe fiecare monitor. În plus, aspectul personalizat le permite utilizatorilor să unească sau să separe ferestrele individuale, pentru a răspunde nevoilor specifice de vizualizare a materialelor.

EIZO colaborează cu liderii industriei de securitate și supraveghere pentru a asigura compatibilitatea tehnică și suportul funcțional al DuraVision DX0211 în ce privește diversele sisteme de management video (VMS) existente pe piață.

Monitorizarea evenimentelor sau alarmelor poate fi transmisă de la VMS-ul utilizat către caseta de decodificare IP, instruind dispozitivul să răspundă/reacționeze la un anumit stimul. DuraVision DX0211-IP ajustează în consecință afișajul monitorului receptor pentru a declanșa un anume comportament (de exemplu, aspectul ecranului se ajustează automat în răspuns la utilizarea cheii de mașină).

Pentru mai multe despre capabilitățile suplimentare ale noului dispozitiv Eizo, puteți consulta acest articol-sursă (En).

Material tradus & adaptat după Eizo.

 

No Comments

Post a Comment

Contact