ESPRIMO G558, cel mai mic PC Fujitsu, aduce versatilitate, confort și o binevenită schimbare de perspectivă utilizatorilor

ESPRIMO G558, cel mai mic PC Fujitsu, aduce versatilitate, confort și o binevenită schimbare de perspectivă utilizatorilor

Terminalele desktop moderne tind să se micșoreze, evoluând de la cutiile voluminoase care sar în ochi, la dispozitive subțiri, apreciate de utilizatorii lor pentru aspectul discret, versatil. Pentru cei care își doresc un PC serios cu un afișaj de dimensiune completă, tastatură și mouse, dar nu vor să facă loc unei carcase voluminoase, factorul de formă mini PC este ideal. Fujitsu a lansat recent ESPRIMO G558, cel mai mic PC al său, un dispozitiv puternic și ultra-compact destinat spațiilor de lucru în schimbare. Cu o capacitatea de doar 0.86 litri, ESPRIMO G558 este cu 96% mai mic decât un desktop tradițional micro tower și vine cu cele mai recente procesoare Intel® Core 8 de ultimă generație.

Pentru că este atât de mic și proiectat să facă foarte puțin zgomot și căldură, ESPRIMO G558 se poate monta oriunde, pe un a perete, sub birou sau în spatele afișajului.

 

Putere la îndemână, oriunde vreți să așezați ESPRIMO G558

Diferitele opțiuni de montare fac ESPRIMO G558 să fie incredibil de versatil. Acest PC utilizează un singur conector USB-C pentru afișare combinată și putere, astfel încât este ușor să-i găsiţi cel mai convenabil loc.

Dacă utilizați un FUJITSU Display P24-9 TE, cablul USB-C unic poate sincroniza și întreruperea/oprirea alimentării între ecran și PC. Aveți la dispoziție o modalitate foarte bună de a crea un PC „all-in-one”, fără a f constrânși de o configurație de acest gen din start.

ESPRIMO G558 este proiectat pentru flexibilitate și colaborare, incluzând un suport încorporat pentru funcționarea cu afișaj dual. Indiferent de modul în care se desfășoară activitatea în birou, ESPRIMO G558 este proiectat să se potrivească și să se ridice la înălțimea aşteptărilor.

În cazul în care vreți să lucrați cot la cot cu colegii la un document, puteți pune ESPRIMO G558 convenabil sub birou.

Dacă ați organizat o întâlnire tip stand-up cu echipa de proiect, nu e nevoie de un birou pe care să puneți ESPRIMO G558, deoarece dispozitivul Fujitsu își îndeplinește fericit sarcinile în timp ce este montat pe un perete din apropiere.

 

O schimbare de perspectivă

ESPRIMO G558 este perfect pentru nevoile de afaceri de zi cu zi, de la aplicațiile standard într-un birou la sistemele de linie de afaceri. În locuri unde fiecare spațiu afectează activitatea de bază, cum ar fi serviciile financiare și sectorul public, dimensiunile lui reduse reprezintă un avantaj real.

În exteriorul birourilor, capacitatea ESPRIMO G558 de a se contopi cu fundalul îl face să fie alegerea excelentă pentru afișajul digital, afișele publice, chioșcuri, zone de recepție și locuri de producție.

ESPRIMO G558 este o alegere excelentă pentru întreprinderile de orice fel. Fujitsu nu a uitat că a fi perfect pentru întreprinderi la ora actuală, înseamnă și o securitate de vârf.

ESPRIMO G558 dispune de caracteristici de securitate robuste, cu criptografie încorporată tip Trusted Platform Module (TPM), un slot Kensington pentru securizarea dispozitivului, întăririi și ecranului, plus soluția opțională de protecție a datelor EraseDisk, utilă pentru a elimina definitiv datele după ce un dispozitiv ajunge la sfârșitul ciclului său de viață.

ESPRIMO G558 vine echipat cu o gamă impresionantă de tehnologii în carcasa lui mică, inclusiv suportul legacy pentru interfețele mini PC standard (HDMI + DP, 4 + 2 USB, LAN, audio), memorie DDR4 2666 MHz, suport M.2 și SSD PCI Express® NVMe.

Unele dintre PC-urile pe care le veți găsi pe piață par să fie destinate pentru a fi neprietenoase activităților de service și upgrade, însă designerii Fujitsu au venit cu o abordare opusă. ESPRIMO G558 este un dispozitiv easy-to-service și vă permite să personalizați sau să actualizați hard disk-urile și memoria cu ușurință.

 

Material tradus și adaptat după Fujitsu. Pentru mai multe amănunte, consultați prezentarea în En disponibilă aici.

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Contact