Faceți cunoștință cu Polycom RealPresence Trio 8800, un dispozitiv excepțional pentru apeluri de tip conferință

Faceți cunoștință cu Polycom RealPresence Trio 8800, un dispozitiv excepțional pentru apeluri de tip conferință! Telefonul cu difuzor Polycom RealPresence Trio 8800 Voice over IP poate soluționa nevoile organizațiilor medicale de orice mărime, oferind servicii și funcții care asigură un sistem complet de conferințe.

Faceți cunoștință cu Polycom RealPresence Trio 8800, un dispozitiv excepțional pentru apeluri de tip conferință

Publicația HealthTech a analizat luna trecută calitățile Polycom RealPresence Trio 8800, din perspectiva profesioniștilor în domeniul medical, care au adesea nevoie de o conexiune rapidă, securizată și clară la distanță.

Fie că este vorba despre angajați la distanță sau pur şi simplu centre de desfășurare a activității aflate în teritoriu, organizațiile din domeniul sănătății se bazează de multe ori pe teleconferințe pentru operațiuni esențiale. Comunicarea clară este foarte importantă, în special atunci când se discută despre situații critice sau de urgență.

Telefonul cu difuzor Polycom RealPresence Trio 8800 Voice over IP poate soluționa nevoile organizațiilor de asistență medicală de orice mărime, oferind servicii și funcții care asigură un sistem complet de conferințe.

În varianta cu accesorii suplimentare, software și sisteme VoIP, acest dispozitiv poate chiar să devină o unitate de teleconferință video cu funcționalități de whiteboard.

 

Orice furnizor poate avea acces la apelurile de tip conferință extrem de simplu, folosind Polycom RealPresence Trio 8800

 

Polycom RealPresence Trio 8800 are o interfață color touch-screen de 5 inci, ușor de utilizat, clară și logic configurată, astfel încât poate fi utilizată intuitive, chiar şi fără a parcurge manualul – conform articolului HealthTech.

Prin intermediul ecranului touch-screen este asigurat accesul la toate funcțiile standard VoIP, inclusiv integrarea cu listele de apeluri și contactele de la sisteme Enterprise (cum ar fi Microsoft Exchange).

Este extrem de simplu să configurați agenda de ședințe. Având integrarea Exchange, ajunge o simplă apăsare a butonului de conectare  pentru a lansa întâlnirile programate. Scade astfel rata erorilor și este asigurată inițierea rapidă şi la timp a fiecărei ședințe. Cât privește calitatea sunetului, RealPresence Trio 8800 oferă o acustică superbă, peste media, atât pentru vorbitor, cât şi pentru ascultători. Performanța dispozitivului se observă şi la eliminarea zgomotelor de fundal, comune telefoanelor VoIP obișnuite.

Sunetul poate fi preluat de la o distanță de 6 metri, iar sistemul include un port de reflexie de bas într-o soluție de audio conferință de grup, care păstrează capacitatea de a auzi sunetele de frecvență scăzută, pe lângă sistemul audio multimedia bogat.

 

Detalii Polycom RealPresence Trio 8800

 

  • se poate conecta simultan la 3 platforme diferite
  • poate funcționa și ca difuzor pentru conferințe bazate pe cloud
  • permite partajarea cu ușurință a conținutului de înaltă definiție din dispozitivele personale (odată ce au fost validate)
  • se întră foarte ușor în apeluri
  • Persoanele aflate în alte locații pot intra în ședințe utilizând software-ul pentru PC, prin clic din folderul de contacte personale, sau prin invitații (tip calendar sau pe web) la întâlniri. Acest sistem permite organizarea de conferințe cu 5 participanți, permițând mix-ul de alte telefoane cu clienți care folosesc software-ul pentru PC. Pentru conectivitate este disponibilă atât folosirea conexiunilor prin cablu, cât și wireless, inclusiv Bluetooth și NFC pentru interfața cu dispozitivele mobile. RealPresence Trio 8800 vine cu mai multe forme de criptare Wi-Fi, precum și cu protecția HTTPS securizată și criptare media prin intermediul protocolului Secure Real-Time Transport Protocol.

 

RealPresence Trio 8800 permite și preluarea de apeluri Skype for Business

 

RealPresence Trio 8800 nu numai că oferă o calitate excelentă a sunetului, dar funcționează ca și hub inteligent pentru colaborarea în grup. Dispozitivul aduce o colaborare vizuală ușoară, cu funcții complete, inclusiv de videoconferință și whiteboard.

De asemenea, este primul telefon de conferință de pe piață certificat pentru a funcționa atât cu Skype pentru Business, cât și cu Office 365 Cloud PBX.

*Acest model (ca și alte telefoane Polycom) poate fi administrat cu ajutorul sistemului Poycom RealPresence Resource Manager, care servește gestionării și programării apelurilor de conferință și video, precum și gestionării rețelei.

Sistemul este construit pe platforma largă Open SIP în scopul interoperabilităţii cu majoritatea platformelor, inclusiv Microsoft Lync 2013 și RealPresence Platform. De asemenea, permite telefonului să interacționeze cu calendarele utilizatorilor pentru a configura apeluri de conferință și adăugă funcții de comunicare care permit partajarea de înregistrări video, imagini și altele.

 

Material tradus şi adaptat din această sursă.

Credit imagine: Polycom (Poly)

No Comments

Post a Comment

Contact