Fujitsu, elementul ce face diferența oriunde s-ar afla – din nou despre ESPRIMO G558

Fujitsu, elementul ce face diferența oriunde s-ar afla – din nou despre ESPRIMO G558

Fujitsu vă pune la dispoziție modelul ESPRIMO G558, cel mai mic PC de până acum al brand-ului, un calculator puternic și ultracompact, special conceput pentru structura schimbătoare a biroului modern. Cu o capacitate de doar 0,86 litri, modelul ESPRIMO G558 este cu 96% mai mic decât PC-ul tradițional tip micro-tower și are cele mai recente procesoare Intel® Core de a 8-a generație incorporate.

Caracteristici:

 • Cel mai mic mini PC capabil să ofere funcționalitățile avansate ale unui desktop într-un design ultra-compact, axat pe economisirea spațiului (doar 0.86L)
 • Opțiuni de montare flexibile – atașare la afișaje, montare pe perete sau sub masă
 • Suportă noi scenarii de birou printr-o singură conexiune de tip C – port de andocare Type-C pentru birouri moderne și utilizare asemănătoare AiO
 • Suport legacy pentru interfețele mini PC standard: HDMI + DP, 4+2 USB, LAN, audio
 • Raport impresionant performanță – volum; ușor de configurat (în câteva minute!)

 

Detalii despre versatilitatea ESPRIMO G558

Deoarece este atât de mic – și pentru că a fost proiectat pentru emisii de zgomot și căldură foarte scăzute – ESPRIMO G558 poate fi montat oriunde, de exemplu pe un perete, dedesubtul biroului sau în spatele monitorului aferent. Utilizând un singur conector USB-C pentru afișare și alimentare (combinate), cuplarea sa este foarte ușoară.

Diferite scenarii de lucru își găsesc răspuns în utilizarea ESPRIMO G558, așa cum ați putut constata şi din postarea noastră anterioară despre acest dispozitiv.

 • Dacă utilizați un display FUJITSU P24-9 TE, cablul USB-C unic poate, de asemenea, sincroniza modul pornit/oprit între display și PC. Aveți la dispoziție astfel o modalitate foarte bună de a crea o experiență „all in one”, fără a vă limita la o singură configurație.

Acest model compact de desktop Fujitsu este proiectat pentru flexibilitate și colaborare, incluzând suport încorporat pentru funcționarea cu afișaj dual.

 • Să presupunem ca aveți nevoie ca mai mulți colegi să lucreze la un document împreună? Puneți ESPRIMO G558 dedesubtul biroului şi aveți astfel loc pentru un mic grup ce poate sta cot la cot în faţa display-ului.
 • Aveți o situație în care echipa de proiect se întâlnește pentru o prezentare în fața ecranului? ESPRIMO G558 nu este dependent de un birou, ci vă poate deservi sarcinile de lucru la fel de bine în timp ce este montat pe un perete din apropiere.

Mesajul Fujitsu transpus în acest dispozitiv este că, indiferent ce faceți şi cum lucrați, ESPRIMO G558 se va potrivi și se va ridica la înălțimea provocării – liniștit, eficient și fără probleme.

 

Dispozitivul Fujitsu perfect pentru birouri, afișaj digital și întreprinderi

 

 • ESPRIMO G558 este ideal pentru cerințele din mediul de afaceri de zi cu zi, de la aplicațiile standard de birou până la sistemele de linie de afaceri. În locurile în care fiecare bucățică de spațiu afectează activitatea de bază, cum ar fi serviciile financiare și sectorul public, dimensiunile sale reduse reprezintă un avantaj considerabil.

Puteți transforma din nou birourile în spații elegante de lucru și colaborare, câștigând un mediu curat și lipsit de aglomerație. Acest lucru poate uneori însemna totul, când vine vorba de a avea spații de lucru pentru oameni, nu ocupate de aparatură.

 • În afara birourilor, abilitatea modelului ESPRIMO G558 de a se pierde în fundal îl face să fie o alegere excelentă pentru semnalizarea digitală, afișe publice, chioșcuri, zone de recepție și locuri de producție.
 • Întreprinderile de toate tipurile găsesc în ESPRIMO G558 o alegere excelentă, având în vedere necesitatea de a economisi spațiu și energie specifică acestor medii. Mai mult, a fi „enterprise – ready” înseamnă în ziua de azi a avea o maximă securitate a dispozitivelor folosite – o altă caracteristică a desktop-ului ESPRIMO G558 . Acesta dispune de caracteristici de securitate robuste, beneficiind de Trusted Platform Module (TPM) încorporat, un slot Kensington pentru securizarea dispozitivului (plus suport și ecran), şi de asemenea soluția opțională de protecție a datelor EraseDisk, ce servește în a elimina definitiv datele după ce un astfel de dispozitiv ajunge la sfârșitul duratei sale de viață .

ESPRIMO G558 vă oferă o gamă impresionantă de tehnologii în carcasa lui de dimensiuni reduse, inclusiv suport legacy vechi pentru interfețele mini PC standard (HDMI + DP, 4 + 2 USB, LAN, audio), memorie DDR4 2666 MHz, suport M.2 și SSD PCI Express ® NVMe.

Încă ceva – unele dintre PC-urile aflate pe piață par a fi concepute pentru a împiedica service-ul și upgrade-urile, însă designerii ESPRIMO G558 au mers în direcția opusă. Fujitsu ESPRIMO G558 este ușor de utilizat și vă permite să particularizați sau să actualizați hard disk-urile și memoria.

Pentru configurațiile disponibile cu Fujitsu ESPRIMO G558, contactați LASTING System!

Material tradus & adaptat după prezentarea Fujitsu.

 

No Comments

Post a Comment

Contact