Fujitsu face echipă cu SAP și Oracle pentru a accelera transformarea digitală a clienților săi

LASTING System Fujitsu SAP Oracle hyperscale

Fujitsu face echipă cu SAP și Oracle pentru a accelera transformarea digitală a clienților săi

Compania declară în comunicatul de presă referitor la acest subiect (preluat de IT Pro Portal), că acest parteneriat își propune să adreseze problema cererii crescute de orchestrare de către terțelor părți a domeniilor IT complexe.

Parteneriate extinse cu SAP și Oracle vor servi unei transformări digitale mai simple și mai eficiente pentru clienții Fujitsu.

Prin intermediul ecosistemului de parteneri Fujitsu, folosind know-how-ul considerabil câștigat de aceștia în diverse industrii, compania va veni în întâmpinarea clienților săi cu o ”gamă largă de furnizori de cloud, care să cuprindă cât mai multe servicii și platforme de tip hyperscale”. Astfel, clienții săi vor avea la dispoziție o gamă consistentă de servicii de integrare și operare.

Alte parteneriate în aceeași direcție sunt cele cu Microsoft și VMWare, iar compania a spus că va extinde portofoliul de parteneriate tech în cele ce vor urma.

 

Efecte benefice la nivel global și de parteneri Fujitsu

Fujitsu a mai adăugat că pregătește aproximativ 10.000 de persoane, în întreaga lume, prin certificări multi-cloud – un domeniu cu un decalaj serios de competențe.

“Fujitsu închide decalajul de execuție internă pentru întreprinderile care îmbrățișează cloud-ul tip hyperscale; suntem acum poziționați cu succes ca furnizor, integrator și reseller de servicii multi-cloud (…) Noile investiții majore în oameni, abilități, tehnologii-cheie și servicii de platformă pentru diverse industrii, plus o abordare concentrată obsesiv pe clienți și o reputație ca partener favorizat de co-creație la nivel global, ne fac acum integratorul de sisteme go-to în ce priveşte transformarea digitală.”, a comentat Conway Kosi, SVP, Head of Digital Technology Services, la Fujitsu EMEIA.

(Material tradus & adaptat după sursa menționată în primul paragraf)

No Comments

Post a Comment

Contact