Ghid de utilizare Fujitsu WebArchitect

Ghid de utilizare Fujitsu WebArchitect

Parte a eforturilor continue ale Fujitsu de a vă oferi sprijin optim în faza de planificare, configurare și design din portofoliul său, vechiul SystemArchitect va fi înlocuit cu o platformă nouă și gratuită bazată pe cloud, WebArchitect.  Pentru a înțelege mai bine cum puteți profita de acest nouă unealtă software, am pregătit mai jos o serie de informații utile.

WebArchitect este instrumentul creat de Fujitsu pentru a configura ușor și rapid întregul portofoliu de produse: de la sisteme endpoint și până la soluții datacenter.

Configurările dumneavoastră sunt stocate în cloud, reținute în siguranță și accesibile de oriunde. WebArchitect vă oferă întotdeauna acces la cele mai noi produse și prețuri actualizate, astfel că nu este nevoie să instalați aplicația și să faceți update-uri constante bazei de date.

 

WebArchitect este succesorul aplicației  SystemArchitect, la care se va renunța treptat începând cu Iunie 2020, astfel că este momentul oportun să vă familiarizați cu noul WebArchitect și să începeți migrația către noul configurator online începând cu Mai 2020.

Alături de caracteristicile actuale ale SystemArchitect, WebArchitect aduce câteva noi beneficii:

Noțiuni de bază

 

Pe lângă accesul pentru Parteneri prin intermediul contului de Partener Fujitsu, WebArchitect este disponibil și într-o versiune publică pentru care nu este nevoie de parolă.

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea acces la WebArchitect este să întrați pe următorul URL din browserul dumneavoastră (Google Chrome, Edge sau Firefox):

Odată ce ați deschis configuratorul, următorul pas indicat este să verificați setările pentru a le ajusta dacă este necesar: să optimizați setările pentru email, coloanele de preț, exportul Excel, parametrii electrici și setările de filtrare.  Pentru a deschide setările, dați click pe username-ul dumneavoastră în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați “My settings” din meniul afișat.

 

Sunt patru metode simple prin care puteți începe configurarea și selectarea unui produs:

 

 

1. Asistentul de Selectare al Sistemului (System Selection Assistant)
Asistentul de Selectare al Sistemului  vă ghidează printre categoriile de produse și serii. După ce selectați o categorie și o serie (opțional), se deschide opțiune de selectare a sistemului. Este posibil să alegeți dintre Sisteme Configurabile (Configurable Systems) și Sisteme Complete (Complete Systems) în Asistentul de Sistem, dând click pe tabul respectiv. Sistemele configurabile sunt sisteme pre-configurate care pot fi îmbunătățite cu ajutorul unor opțiuni.

2. Meniul de Selecție a Sistemelor (System Selection Tree)
Meniul de selecție al produselor afișează toate produsele disponibile. Deschideți meniul de produse dând click pe simbolurile triunghi și selectați produsul pe care doriți să-l includeți în configurare. Toate produsele selectate vor fi afișate în fereastra de prezentare generală a configurării. Imediat ce ați selectat un sistem din Meniul de produse sau din Asistentul de Sistem, se va deschide Cadrul de configurare (Configure Frame).

3. Căutare rapidă (Quick Search)
Funcția de căutare este localizată în partea de sus a navigării și vă permite o căutare rapidă prin introducerea unui număr de produs sau a unui nume de sistem.

4. Căutare avansată (Advanced Search)
Căutarea avansată este localizată în partea din stânga a navigării. Vă oferă posibilitatea de a căuta după numele produsului, numărul produsului sau descriere, iar dacă doriți să îngustați căutările, după tipuri specifice, familii, modele sau categorii.

 

Pentru a înțelege mai bine cum să începeți migrarea și a profita de noile opțiuni, vă rugăm să vizualizați videoclipurile explicative puse la dispoziție de Fujitsu, pentru a înțelege cum să vă definiți setările, să selectați sistemul, să vă personalizați afișajul și să importați fișiere de configurări.

 

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe informații vă stăm cu drag la dispoziție la adresa fts@lasting.ro

Pentru suport  WebArchitect vă rugăm să contactați webarchitect.support@ts.fujitsu.com

Pentru suport referitor la bazele de date WebArchitect vă rugăm să contactați webarchitect.database@ts.fujitsu.com

Articolul original în limba engleză poate fi citit AICI.

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact