Importanța Open Networking-ului pentru Dell şi clienții săi

LASTING System Dell EMC Open Networking

Importanța Open Networking-ului pentru Dell şi clienții săi

Într-un articol recent de pe blogul Dell, compania subliniază importanța acțiunilor Dell în direcția Open Networking-ului. Investind în proiecte open source, Dell EMC este capabil să evalueze mai bine viitorul stack-urilor de programe disagregate. Astfel, compania poate determina cele mai utile inovații la nivel de infrastructură, pentru a încuraja simplificarea on-boarding-ului, a integrării și gestionării,  a performanței sporite și a operaționalizării scalate.

Atât contribuția proprie a companiei, cât și participarea la inițiativele open source, sunt importante pentru furnizarea a cât mai multe oportunități pentru furnizorii de servicii care doresc sa materializeze potențialul rețelei, de la zonele marginale, la cele centrale și la cloud, pentru a accelera rețelele software-defined și virtuale.

Fenomenul chiar depășește sfera furnizorilor de servicii – multe dintre cele mai mari organizații ce sunt clienți Dell se bazează, de asemenea, pe Open Networking într-un ritm similar sau chiar mai rapid decât cel al furnizorii de servicii.

Pentru a afla mai multe despre ce se întâmplă la ora actuală cu inițiativele Open Source şi poziționarea Dell EMC în acest mediu, accesați aici articolul-sursă.

No Comments

Post a Comment

Contact