LASTING & AVIGILON: Soluții Motorola care ajută organizațiile să reînceapă în siguranță munca la birou

LASTING & AVIGILON: Soluții Motorola care ajută organizațiile să reînceapă în siguranță munca la birou

Soluții video de prevenție și protecție

 

În luna mai Motorola Solutions anunța la Chicago noile lansări în materie de securitate video și analitice din portofoliul său, concepute special pentru a ajuta organizațiile să se întoarcă la locul de muncă. Soluțiile gravitează în jurul siguranței în contextul COVID-19 și adresează prevenirea, protecția și răspunsul în situații dificile.

PREVENȚIE

Verificarea respectării regulilor impuse prin controlul purtării măștilor de protecție și aplicarea distanțării sociale poate fi făcută cu ajutorul soluțiilor de securitate video și analitice Motorola, care includ camere de supraveghere Avigilon. Soluțiile combină puterea înregistrărilor video cu inteligența artificială și capabilitățile analitice ale acesteia pentru a colecta înregistrări și a formula statistici pe baza lor. Datorită software-ului de management Avigilon Control Center (ACC), organizațiile pot fi notificate la încălcarea regulilor pentru a putea lua decizii informate.
Analiticele cresc și siguranța angajaților întrucât organizațiile vor fi notificate unde sunt zonele cu probleme, sau care pot beneficia de măsuri mai bune de protecție.

 

PROTECȚIE

Angajații esențiali care riscă să fie expuși agresiunilor sau contaminării pot fi echipați cu camere portabile Motorola Solutions’, astfel încât să aibă siguranța că pot contacta personalul de la securitate în orice moment. Purtarea acestor camere le dă posibilitatea angajaților să anunțe verbal persoanele din jur că acțiunile lor sunt captate pe camere, lucru care poate ajuta evitarea unei situații neplăcute.

 

RĂSPUNS

Pentru că angajații doresc să se întoarcă la birou în condiții de siguranță, Motorola Solutions’ poate furniza o soluție de urmărire a traseului angajaților în locație. Combinând soluțiile fizice de acces securizat cu înregistrarea video putem obține date importante. Noul Identity Correlation Report poate ajuta real în trasarea exactă a traseului unui angajat confirmat cu Covid, pentru a lua imediat măsurile necesare. Folosind capabilitățile tehnologiilor Motorola Solutions’ Avigilon Appearance Search™ și Identity Search, operatorii de la securitate pot reconstitui traseul persoanei respective și identifica exact cu cine a fost în contact.

 

Aceste soluții sunt menite să protejeze și pun accent pe drepturile la intimitate și protecția datelor fiecărui individ, după cum este specificat și în documentul dedicat utilizării responsabile a analiticelor.

Specialiștii LASTING vă stau la dispoziție cu mai multe detalii despre subiect sau pentru proiecte specifice.

Contactează-ne

 

Întregul articol poate fi citit în limba engleză aici.

No Comments

Post a Comment

Contact