LASTING & POLY: Soluții Poly de ultimă generație pentru predare online și la distanță

LASTING & POLY: Soluții Poly de ultimă generație pentru predare online și la distanță

 

Soluții de învățământ digital pentru școli

 

Unitățile de învățământ sunt nevoite să se adapteze tranziției către soluțiile moderne de colaborare de care beneficiază mediul privat de afaceri. Implementând infrastructuri performante de videoconferință care se potrivesc predării la distanță, școlile pot ține pasul cu nevoile actuale, menținând randamentul profesorilor și elevilor.

Pentru că de cele mai multe ori elevii folosesc mijloace proprii de vizionare a cursurilor, recomandăm ca dispozitivele de pe care profesorul transmite lecția să fie unele flexibile, ușor de utilizat, dar care să înlăture pe cât posibil barierele din comunicare.

 

În contextul actual al educației digitalizate forțat, mulți profesori s-au obișnuit să utilizeze camerele și boxele integrate ale laptopurilor sau computerelor lor, însă acestea sunt de multe ori de slabă calitate, iar calitatea audio-video are de suferit. Profesorii au nevoie să fie auziți cât mai clar, fără zgomote de fundal deranjante pentru a putea menține atenția elevilor. O oră neîntreruptă de probleme tehnice este și mai puțin obositoare pentru elevi.

Pregătiți sălile de clasă virtuale cu produsele recomandate de specialiștii LASTING:

 

EagleEye mini


EagleEye mini este soluția potrivită pentru aceia care au nevoie de o soluție de calitate și cu costuri reduse.

✓ Rezolutie 1080p
✓ Zoom 4x cu unghi mare de vizualizare 120°

Poly EagleEye Mini USB camera demo [YouTube Video]

 

EagleEye Cube

Cameră USB 4K cu încadrare inteligentă a subiectului și sunet clar datorat microfonului dual încorporat. Profesorii se pot mișca liberi prin încăpere, deoarece EagleEye Cube îi urmărește și încadrează în permanență.

✓ Rezoluție 4K
✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 73°
✓ Focus automat pe vorbitor
✓ Urmărește vorbitorul automat
✓ 2 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 2m

Poly EagleEye Cube [YouTube Video]

 

 

Studio USB video bar

Echipamentul se conectează facil prin intermediul USB și transmite natural mișcările vorbitorului, pe care îl încadrează în permanență. Sunetul este clar indiferent de bruiajele din fundal. Aceste caracteristici îi permit profesorului să se plimbe în încăpere exact așa cum ar face-o în clasă și să se îndepărteze pentru a exemplifica pe o planșă sau tablă.

✓ Rezoluție 4K
✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 120°
✓ Focus automat pe vorbitor
✓ Urmărește vorbitorul automat
✓ 6 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 4m
✓ Boxe stereo integrate

Hybrid Teaching with Poly Studio [YouTube Video]

 

 

Instalarea echipamentelor este simplă, nu necesită cunoștințe tehnice. Atât EagleEye Cube cât și Studio USB Video Bar se conectează rapid la cele mai cunoscute platforme online de videoconferință: Microsoft TeamsZoomGoogle sau Skype.

Poly oferă soluții video și audio la prețuri bune, folositoare în implementarea celor mai noi tehnologii în sălile de clasă virtuale. Unele echipamente pot fi folosite atât pentru conectarea celor prezenți în încăpere cu persoane din exterior, cât și strict pentru persoane aflate la distanță. Acest tip de soluții pot suplini cu succes cancelaria, făcând posibile ședințele dintre profesori și colaborarea acestora la un nivel profesionist, chiar și de la distanță.

Poly oferă o multitudine de soluții care au integrate nativ cele mai populare platforme de videoconferință, astfel că inclusiv sarcinile administrative din educație pot beneficia de avântul tehnologic. Un articol despre telefoanele CCX poate fi citit aici, iar detalii despre cele mai noi sisteme de videoconferință Poly X30 și X50, care se pretează în mediul universitar, și nu numai, puteți consulta aici.


Colaborarea video în timp real cu alți profesori sau cu traineri poate fi de mare folos pentru profesori atunci când se încearcă implementarea unor reforme în privința orelor fiecăruia. Având acces la soluții colaborative și de stocare în cloud, necesitatea de a completa și transmite documente în formă fizică scade, transmiterea informației se face instant, iar profesorul poate să-și dedice timpul sarcinii de care se ocupă – programul orei și predarea.

 

Împreună putem concepe soluții potrivite pentru orice scenariu, în funcție de nevoile utilizatorilor și bugetul alocat. Echipa LASTING de comunicații unificate vă stă aproape:

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email comunicatii@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact