LASTING System și ATEN International își unesc forțele într-un parteneriat strategic în domeniul infrastructurilor IT

LASTING System și ATEN International își unesc forțele într-un parteneriat strategic în domeniul infrastructurilor IT

LASTING System, compania românească de top în domeniul IT își unește forțele începând cu data de 1 aprilie 2020 cu ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de infrastructură, într-un parteneriat strategic care pune la dispoziția partenerilor LASTING System o gamă largă de soluții noi și complexe de rețelistică și interconectivitate.
Soluțiile ATEN înglobează echipamente de transmisie video live pe internet, facilitează folosirea infrastructurii de rețea în scopuri de conectivitate AV/ IT, atât de necesară pentru videoconferințe și în lucrul colaborativ de acasă. Aplicabilitatea soluțiilor noi adăugate în portofoliul LASTING System și care sunt de acum posibile prin colaborarea cu ATEN este pe scală largă, excelând în tehnologii din domeniul sănătății, management la distanță, centre de date, camere de control, linii de producție cu tehnologii avansate, dar și semnalistică digitală, săli de ședință, clase, sau chiar muncă la distanță.

”Considerăm extinderea parteneriatelor cu distribuitorii cel mai potrivit mod de a acoperi cât mai bine cererile actuale de pe piață, dar și creșterea capacității de a adresa atât domeniile critice – sănătatea, producția sau securitatea -, precum și domeniile educației, al culturii sau al spiritualității. Societatea a conștientizat mai mult decât oricând nevoia de soluții pentru teleworking, iar noi putem oferi echipamentele potrivite.

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul ATEN cu LASTING System și contăm pe bogata lor experiență în IT, precum și pe bunul renume creat în cei aproape treizeci de ani de activitate. Soluțiile ATEN reprezintă o excelentă completare a portofoliului curent de produse și servicii LASTING, iar prin programul de training oferit vom transmite rețelei de reselleri tot know-how-ul nostru”- Bogdan Mihalcea – Country Manager – ATEN România

“Suntem mândri de reușita parteneriatului cu ATEN, companie nr 1 mondial în domeniul switch-urilor KVM și recunoscută pentru produsele sale de top pentru AV, întrucât consider că împreună putem accesa mai multe oportunități de business, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri. Soluțiile disponibile sunt foarte vaste, și ne dau posibilitatea creării unor proiecte complexe, performante și mai ales rapide. Partenerii noștri au o echipă completă de specialiști în România, inclusiv de ingineri tehnici, și sunt prezenți chiar și la nivel regional. Acest lucru ne permite inclusiv organizarea de traininguri pentru echipele noastre și ale partenerilor, dezchizând poarta către o comunicare rapidă și către cooperare umăr la umăr în găsirea celor mai bune soluții.”Octavian Vlad – Business Development Manager – LASTING System

Soluțiile ATEN sunt complementare cu portofoliul curent de Comunicații Unificate (UC) al LASTING System și permit extensia către soluții ample de Audio-Video, de streaming, de conectivitate, permițând propunerea unei palete largi de servicii către partenerii și clienții noștri.

Grupul LASTING este unul cu tradiție în spațiul tehnologiilor de business din România, având o activitate de peste 20 de ani și un portofoliu variat de produse, soluții și servicii cu valoare adăugată care acoperă multiple verticale de afaceri. Cu sediul în Timișoara și București, Grupul LASTING are în componență trei mari divizii de business, precum și un departament dedicat pe segmentul cercetare-dezvoltare (R&D) care lucrează la produse proprii în zona de aplicații mobile și internetul viitorului (IoT).

Înființată în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale si soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

No Comments

Post a Comment

Contact