LASTING & SYNOLOGY: Synology Surveillance Station

LASTING & SYNOLOGY: Synology Surveillance Station

Un sistem automat de supraveghere video

 

Synology Surveillance Station este un software ce transforma NAS-ul într-un sistem de supraveghere complet. Adăugați pur și simplu camere de luat vederi conectate la internet și puteți să monitorizați înregistrări live, puteți vizualiza înregistrările din trecut, și primiți instant alerte.

Sistem Centralizat de Management (CMS)

Înregistrare & Playback

 

 

 

 

 

 

 

 

CMS este conceput pentru integrări multi-site și multi-server, în timp ce funcțiile N+M failover fac sistemul să fie de încredere.

Gestionează, analizează, exportă sau vizualizează înregistrări într-o interfață intuitivă.

 

Funcționează chiar și cu peste 7,400 de camere IP de la peste 130 de mărci de renume: alege orice model compatibil care se potrivește cu nevoile și bugetul tău sau folosește aplicația LiveCam pentru a transforma un smartphone vechi într-o cameră IP.

Suportă o varietate mare de camere

VisualStation

 

 

 

 

 

 

 

 

Compatibil cu profilul ONVIF, suportă caracteristici specializate și se integrează ușor cu infrastructura existentă.

VisualStation este un dispozitiv hardware device conceput pentru a te ajuta să monitorizezi Stația de supraveghere fără nevoia unui PC, și este ideal în setarea unui sistem de monitorizare video cu ecrane multiple.

 

Monitorizare și control la distanță: accesează-ți oricând și oriunde sistemul de supraveghere dintr-un browser web, din clientul desktop, sau din aplicația mobilă DS cam.

Integrare cu multe tipuri de dispozitive

Mobile

 

 

 

 

 

 

 

 

Surveillance Station se poate integra cu multe tipuri de dispozitive, pentru a facilita gestionarea întregului ecosistem.

Pe lângă PC, poți folosi de asemenea telefoane mobile cu iOS, sau Android™ pentru a monitoriza și când ești în mișcare.

 

Automatizare & notificări: Setează reguli care să declanșeze acțiuni specifice atunci când au loc anumite evenimente, cum ar fi înregistrarea unor cadre automate atunci când este detectată mișcare. Primești notificările pe email, SMS, sau tip notificare push pe telefonul mobil, pentru a putea interveni la timp.

Management

Vizualizare Live & Alerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Managementul sistemului de supraveghere este simplu datorită setărilor privilegiate, regulilor de acționare, notificărilor și al altor caracteristici avansate.

Monitorizează înregistrările video de la camere multiple în timp real și setează analitice inteligente pentru a  surprinde comportamentele suspicioase.

 

Nu este nevoie de plata unei licențe suplimentare: toate înregistrările tale vor fi stocate pe NAS, sub controlul tău 100% , lucru care nu se aplică camerelor de supraveghere care au nevoie de licență suplimentară pentru stocarea din cloud.

Versiunea Surveillance Station 8.2

 

Îmbunătățește analiticele video cu caracteristici puternice de deep learning care acționează în timp real – Recunoaștere facială, Detecția oamenilor și a vehiculelor, monitorizarea spațiului și nivelului de ocupare. Urmărește oamenii și vehiculele care se află în locație. Asigură securitate perimetrului cu ajutorul unor capabilități puternice în timp ce generează date folositoare afacerii. 

 

Video demonstrativ

O listă completă de dispozitive care pot beneficia de aceste caracteristici avansate ale versiunii 8.2 poate fi consultată aici.

Specialiștii LASTING recomandă:

 

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact