LASTING System & Aten: Soluții ATEN pentru Control Room

LASTING System & Aten: Soluții ATEN pentru Control Room

În ultimii ani camerele de control sunt din ce în ce mai prezente în organizații, iar funcțiile acestora devin din ce în ce mai complexe. Având un număr crescut de aplicații și sisteme, administratorii IT sau operatorii au nevoie de modalități actuale de a gestiona toate resursele de care sunt responsabili.

Fie că vorbim de monitorizare, controlling, colaborare și comunicare, sau chiar de spații de luare a deciziilor și răspuns, soluțiile ATEN pot ajuta în eficientizarea operațiunilor de zi cu zi.

 

Cu peste 37 de ani de excelență în business în domeniul conectivității IT și al soluțiilor de management, și peste 500 de patente în soluții și tehnologii conexe, ATEN poate furniza soluții dintre cele mai complexe, indiferent de dificultatea sau competitivitatea domeniului de activitate.

 

Avantajele soluțiilor ATEN pentru Control Room:

 

 • Integrare perfectă între AV și IT – soluțiile de management sunt scalabile și eficiente, astfel încât să pună în valoare echipamentele existente.
 • Abordare ergonomică – factorul uman este luat în considerare, iar erorile minimizate. Soluțiile over IP permit standardizare și acces securizat.
 • Excelență vizuală – soluțiile integrate de afișaj video prin video walls sau console de birou permit o monitorizare atentă și detaliată, chiar și 4k.
 • Operațiuni optimizate – un control inteligent, colaborativ, pentru control room, cu acces în timp real la sistemele critice de pe orice consolă.
 • Implementare și management flexibile – Gestionarea se face simplificat local sau de la distanță pentru orice dispozitiv, sursă de informații, sau chiar pentru întreaga infrastructură IT.
 • Siguranță și încredere – Soluțiile ATEN oferă acces sigur și fiabil la orice sistem, din mai multe domenii de securitate pentru: funcționare 24/7; niveluri de autorizare ajustabile, comunicare criptată și log-uri; criptarea datelor din media virtuală. Oferă, de asemenea, suport vital pentru failover / backup rapid pentru sisteme și operare, local și offsite.

 

Aplicabilitate:

 

Centre de control al proceselor și utilităților

 

 

Centre de supraveghere video pentru spații comerciale

Camere de control al locației

 

 

Camere de control al comenzilor militare

Centre de management al traficului

 

 

Centre de monitorizare a transmisiunii live pentru sistemele de televiziune

 

* Menționăm că toate proiectele de mai sus sunt implementări reale din portofoliul ATEN. Mai multe detalii despre fiecare proiect puteți consulta aici.

 

Produse ATEN disponibile prin LASTING:

 

Video Matrix

 

32 x 32 Modular Matrix Switch Gen.2 

 

Video Matrix Product (NxM)

 • Se conectează la 32 de surse video de la 32 de monitoare în combinație cu ATEN Modular Matrix Solutions; Suportă rezoluții True 4K
 • Flux live pentru canale video conectate și previzualizarea a modului de amplasare a imaginilor pe  videowall prin GUI web

Vezi datasheet →

16 x 16 Modular Matrix Switch

https://www.aten.com/ext_data/global_en/microsite/Modular_Matrix_Switch_Series/

Video Matrix Product (NxM)

 • Se conectează la 16 surse video de la 16 monitoare în combinație cu ATEN Modular Matrix Solutions;
 • Alimentare redundantă opțională pentru funcționare continuă

Vezi datasheet →

 

 

Controller System-Control Box

Video Control system

 • Suportă diferite conexiuni de interfață de control
 • Funcție de învățare IR pentru adăugarea driverelor dispozitivelor IR
 • Web GUI pentru configurare ușoară a sistemului
 • Port USB

Vezi datasheet →

Echipa LASTING de Comunicații Unificate împreună cu reprezentanții ATEN România vă stau cu drag la dispoziție pentru creionarea unor astfel de soluții în funcție de proiectele dumneavoastră.

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact