LASTING System & AudioCodes: AudioCodes VOCA

LASTING System & AudioCodes: AudioCodes VOCA

 

O soluție automată care completează funcționalitățile IVR din platforma Teams

 

Chiar dacă în ziua de astăzi companiile cunosc deja avantajele incredibile pe care le au dacă își migrează ecosistemul de voce către platforme de comunicații unificate, totuși unele dintre ele se văd nevoite să lase în urmă câteva caracteristici și capacități esențiale ale telefoniei.

Ce ați zice totuși dacă acele funcționalități IVR pot fi implementate rapid sub umbrela Microsoft Teams, fără a fi nevoie de compromisuri?

AudioCodes a pregătit pentru dvs un document explicativ despre soluția AudioCodes Voca, din care puteți afla mai exact cum poate fi aceasta integrată cu Microsoft Teams, astfel încât să puteți avea o experiență conversațională IVR în doar câteva zile!

 

Descărcați documentul despre AudioCodes Voca de aici.

 

 

De ce echipa LASTING de Comunicații unificate recomandă VOCA?

 

Iată câteva motive care ne-au convins pe noi:

  • Transformă cea mai intuitivă și rapidă metodă de comunicare și interacțiune umană – vocea – într-o soluție automată de apelare adresată companiilor
  • Suportă atât apeluri interne cât și externe
  • Oferă o voce clienților companiei, aceștia ajungând de fiecare dată la interlocutorul potrivit
  • Poate oferi un număr infinit de destinații pentru apeluri, fără a avea un meniu IVR complex
  • Poate fi utilizată și administrată de către orice angajat al companiei
  • Interfața web oferă management flexibil în timp real al fluxului de apeluri și al anunțurilor, cu intrări nelimitate pentru Recunoaștere vocală (Voice Recognition)
  • Pentru că Include servicii detaliate de administrare și analiză a apelurilor înregistrate, care ajută operatorii să efectueze optimizări eficiente
  • Pentru că este o soluție sigură, care pune accent pe protecția datelor, fiind compatibilă cu reglementările GDPR.

 

 

Fișa tehnică AudioCodes VOCA

 

Dacă această soluție AudioCodes v-a stârnit interesul și doriți să aflați mai multe detalii despre modul în care poate ajuta compania dvs. , echipa LASTING de Comunicații Unificate vă stă cu drag la dispoziție pentru o discuție aplicată pe proiect, la comunicatii@lasting.ro.

În plus, putem discuta despre soluțiile AudioCodes destinate muncii de acasă , despre soluțiile de telefonie pe care le putem livra împreună, putem dezbate soluțiile destinate învățământului și multe altele, în funcție de interesul dumneavoastră.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact