LASTING System & Avigilon: Noul AI NVR Motorola într-o soluție Avigilon

avigilon-lasting- AI NVR-solutie all-in-one

LASTING System & Avigilon: Noul AI NVR Motorola într-o soluție Avigilon

 

O soluție all-in-one care oferă capabilități de inteligență artificială oricărui sistem de supraveghere

 

Motorola a anunțat în luna februarie cel mai recent produs al său din gama de securitate video și analitice: un Network Video Recorder cu Inteligență artificială (AI NVR).

Echipamentul aduce o serie de caracteristici noi NVR-ului tradițional Avigilon, folosind capabilitățile Avigilon AI Appliance. Soluția rezultată întrunește atât nevoile analitice, cât și pe cele de stocare și securitate virtuală a organizațiilor.

 

Morotola combină inteligența artificială cu caracteristicile clasice ale unui NVR pentru a oferi o soluție all-in-one

 
Se conectează la cloud, permițând managementul de la distanță prin Avigilon Cloud Services, astfel  încât utilizatorii să poată face upgrade-uri software și să descarce aplicații noi cu ușurință. Pentru a accesa noile analitice avansate, utilizatorii nu sunt nevoiți să își schimbe întregul sistem de securitate video, ci doar să conecteze actualul sistem de camere video cu noul AI NVR.

avigilon-lasting-motorola-AI NVR Avigilon-sistem de supraveghere avigion

 

Cu ajutorul noului AI NVR Avigilon, puteți accesa tehnologii precum:

     

  • Avigilon Appearance Search™ Technology – Localizează rapid în întreaga locație o persoană sau un vehicul de interes, folosind un motor sofisticat de inteligență artificială, cu deep learning.
  • Object Detection and Classification  – Detectează și clasifică oamenii și vehiculele, pentru a ajuta operatorii să răspundă mai rapid.
  • Face recognition – Identifică similitudini între listele cu persoane de interes introduse în sistem și persoanele din perimetrul supravegheat.
  • Occupancy Counting – Utilizând camerele amplasate la căile de acces dintr-o locație, sistemul poate calcula exact gradul de ocupare al acelei locații în orice moment.
  • No Face Mask Detection – Identifică persoanele care nu poartă mască și notifică operatorii de acest lucru.

AI NVR

 

Ce este Avigilon AI NVR?

AI NVR este un un NVR îmbunătățit special pentru securitate, cu analitice server-side integrate care deblochează caracteristicile de inteligență artificială Avigilon, pentru orice stream video conectat, inclusiv pentru camere video de la furnizori terți sau camere nonanalitice.

Acest NVR accesibil ca preț și ușor de implementat combină prin simpla conectare la cablu înregistrarea cu performanțe ridicate cu analitice video, totul într-un singur dispozitiv.

Este o soluție prietenoasă cu departamentul de IT, având un OS integrat îmbunătățit, care poate fi gestionat de la distanță cu ajutor Serviciilor Cloud Avigilon (ACS). Avigilon oferă de regulă un singur pachet firmware, care nu doar că updatează AI NVR-ul, dar updatează și camerele conectate, și clienții. În acest fel pot fi accesate cu ușurință datele analitice oferite de rețeaua neuronală Avigilon.

 

Modelele lansate de NVR cu AI disponibile în portofoliul LASTING:

 

 

AI NVR Standard

Storage Capacity: 48TB, 32TB, 24TB
Avigilon Control Center (ACC) Edition: ACC Core, Standard, and Enterprise compatible
Max. Record Throughput (Mbps): Up to 900 Mbps
Max. Video Data Drives: RAID 6 – up to 8×3.5”, hot-swappable
Operating System: Avigilon Hardened OS, supports secure remote upgrades

 

AI NVR Value

Storage Capacity: 12TB, 6TB
Avigilon Control Center (ACC) Edition: ACC Core, Standard, and Enterprise compatible
Max. Record Throughput (Mbps): Up to 900 Mbps
Max. Video Data Drives: RAID 5 – 4×3.5”, hot-swappable
Operating System: Avigilon Hardened OS, supports secure remote upgrades

 

Descarcă Fișa tehnică Avigilon AI NVR

 

Află cum funcționează Avigilon AI NVR din ghidul video de mai jos:

 

 

Despre Motorola Solutions

 
Motorola Solutions este un lider global în comunicații cu misiune critică și date analitice. Tehnologiile lor în comunicații critice, software pentru centre de comandă, securitate video și date analitice, completate de către servicii de gestiune și suport, contribuie la siguranța comunităților, ajutând afacerile să rămână productive, în siguranță. Viziunea Motorala este aceea de a oferi siguranță și securitate publică. 

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre Avigilon AI NVR sau activitatea LASTING ca și distribuitor Avigilon în România ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact