LASTING System & Avigilon: Soluții Avigilon pentru domeniul financiar-bancar

LASTING System -Avigilon- Soluții Avigilon pentru domeniul financiar-bancar

LASTING System & Avigilon: Soluții Avigilon pentru domeniul financiar-bancar

 

Soluții complete de supraveghere pentru bănci

 

Soluțiile Avigilon de securitate se potrivesc în foarte multe domenii, chiar și în cele în care securitatea este primordială, precum cel bancar. Având capacitatea de a oferi soluții complete, incluzând soluții de control acces și supraveghere video de ultimă generație, echipamentele Avigilon pot crea un perimetru complet protejat de furt și fraudă, în care bunurile, clienții și personalul să fie în siguranță.

 

Detecția radar 

 

Prin intermediul analiticelor radar cu senzori de tip self-learning incluse în Avigilon Presence Detector (APD) se poate detecta cu acuratețe prezența unei anumite persoane într-un spațiu închis, chiar și atunci când aceasta se oprește sau se ascunde. 

LASTING-Avigilon-Avigilon Presence Detector (APD)

 

Management eficient al lungimii de bandă 

 

Tehnologiile Avigilon High Definition Stream Management (HDSM)™ și HDSM SmartCodec™ reduc lățimea de bandă și nevoia de stocare, păstrând în același timp calitatea imaginii.

LASTING-avigilon-Avigilon High Definition Stream Management (HDSM)™ și-HDSM SmartCodec™

 

Căutări rapide

 

Prin intermediul Avigilon Appearance Search™ se poate localiza automat o anumită persoană sau un vehicul de interes și se pot sorta cu ușurință ore întregi de înregistrări video. Acest avantaj este extraordinar mai ales în cazul băncilor, întrucât numărul de camere video amplasate într-un astfel de perimetru este semnificativ mai mare decât într-un perimetru obișnuit, iar timpul de intervenție trebuie să fie cât mai scurt.

LASTING-avigilon-cautari rapide-Avigilon Appearance Search™

 

Notificări în timp real

 

Self-learning video analytics – este termenul utilizat de Avigilon pentru a denumi tehnologiile de analiză video care identifică anumite tipare repetitive, se dezvoltă și rafinează în timp, și care pot identifica în baza acestor informații orice deviație de la tiparele normale, oricât de mică ar fi. Detectează mișcările oamenilor și vehiculelor și oferă notificări pentru fiecare eveniment care trebuie investigat.  

Mișcare controlată 

 

Sistemul Avigilon Access Control Manager™  se integrează cu software-ul de management al înregistrărilor video Avigilon Control Center™ permițând personalului de la securitate să identifice anumiți indivizi și să-i verifice înainte de a le permite accesul pe anumite căi de intrare-ieșire sau în zonele restricționate. În funcție de politicile de securitate ale băncii se poate limita accesul anumitor persoane sau se poate carantina de la distanță (dintr-o locație centralizată) o zona compromisă. 

LASTING- Avigilon- Sistemul Avigilon Access Control Manager™  

 

 

 

Soluții de supraveghere pentru bănci și alte instituții din domeniul financiar-bancar recomandate de echipa LASTING:

 

AVIGILON CONTROL CENTER ACC7

Soluție de management pentru sistemele de supraveghere Avigilon.

Află mai multe

LASTING- Avigilon-AVIGILON CONTROL CENTER ACC7

 

Access Control Manager (ACM) System 

Funcționează împreună cu software-ul ACC™ pentru a emite alarme bazate pe acțiune și notificări astfel încât să se răspundă rapid la evenimente. 

Află mai multe

LASTING-Avigilon-Gama de camere de supraveghere H5-Pro

 

 

Gama de camere de supraveghere H4 mini dome

Oferă securitatea dorită și o calitate foarte bună a imaginii într-un format discret.

 

Află mai multe

 

avigilon-LASTING-Gama de camere de supraveghere H4 mini dome

 

Gama de camere de supraveghere H4 IR PTZ

Camerele din această gamă combină caracteristicile de video-analiză Avigilon self-learning cu tehnologiile infraroșii cu zoom (IR). Oferă în acest mod o acoperire mare și o calitate a imaginii excepțională în condiții de mediu și luminozitate dintre cele mai diverse. 

 

Află mai multe

 

Gama de camere de supraveghere  H4 Edge Solution (ES) 

Această gamă compune o soluție de supraveghere inteligentă all-in-one care se potrivește perfect în locații aflate la distanță deoarece înregistrează video direct pe unitatea sa SSD integrată. 

 

Află mai multe

 

Analog video encoders H.264

 

O metodă rentabilă de a include camerele de supraveghere existente într-un sistem de supraveghere IP bazat pe rețea este convertirea fluxurilor video analogice în fluxuri digitale prin intermediul echipamentelor specializate H.264. 

 

Află mai multe

LASTING-Avigilon- Analog video encoders H.264

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact