LASTING System & Avigilon: Soluții Avigilon pentru parteneriatul public-privat

LASTING System & Avigilon: Soluții Avigilon pentru parteneriatul public-privat

LASTING System & Avigilon: Soluții Avigilon pentru parteneriatul public-privat

Beneficiile soluțiilor Avigilon în programe PPP

 

Parteneriatul public-privat poate beneficia de un avânt tehnologic în multe privințe, dar astăzi ne vom opri asupra domeniului securității, în special al modului în care acesta poate transforma siguranța publică. Un lucru deja cunoscut este că soluțiile Avigilon pot fi utilizate atât de către instituțiile publice, cât și de către business-uri private, însă nu foarte multă lume știe că este posibilă și chiar foarte indicată intercalarea acestor soluții, prin intermediul unor soluții software special concepute pentru astfel de implementări.

 

Programele PPP (Public-Private Partnerships ) permit partajarea înregistrărilor video între afacerile locale și instituțiile de ordine din zona în care acestea activează. Acest lucru este avantajos pentru ambele părți, întrucât business-ul își poate integra camerele de supraveghere într-un ecosistem mai amplu, mai bine protejat, iar forțele de ordine pot oferi business-ului  informații importante și intervenții rapide.

 

LASTING-AVIGILON-Beneficiile soluțiilor Avigilon în programe PPP

Beneficiile unei astfel de soluții:

 

Autonomie și Colaborare

Business-ul poate partaja camerele sau locațiile dorite cu forțele de ordine prin intermediul Avigilon Control Center, iar forțele de ordine pot prelua aceste date în format cloud  și le pot accesa de la distanță prin soluția CommandAware Central, utilizând Avigilon Cloud Services.

 

Investigații mai rapide

Mai multe camere înseamnă mai multe perspective asupra subiectului. În plus, investigațiile care în trecut durau zile sau săptămâni în șir, pot avea loc în curs de câteva ore, datorită capabilităților de analiză și investigație oferite de soluțiile software Avigilon.

 

Acoperire mai bună

Programele de tip PPP au nevoie de un vendor de încredere, longeviv în industrie și cu experiență în siguranța publică, iar Avigilon este o recomandare excelentă în acest sens, având un portofoliu complex care include camere de supraveghere de mai multe tipuri, NVR-uri, dar și soluții software care să completeze aceste echipamente.

 

Pachete Flexibile și Scalabile

Pachetele Avigilon destinate implementărilor din parteneriatul public-privat oferă flexibilitate business-urilor, deoarece acestea pot să includă cu ușurință camerele noi din rețea în sistemul partajat cu forțele de ordine. În acest mod ecosistemul local este în continuă creștere, lucru care se va reflecta imediat în siguranța comunității.

 

 

Pentru mai multe detalii recomandăm broșura Avigilon dedicată soluțiilor pentru parteneriatul Public-Privat.

 

Toate soluțiile exemplificate mai sus sunt disponibile prin intermediul LASTING. Împreună cu Avigilon și rețeaua noastră de parteneri putem concepe proiecte complexe, care să includă echipamentele Avigilon/ Motorola potrivite în funcție de caz și pachetele cele mai avantajoase pentru soluțiile software complementare.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact