LASTING System a fost selectată în liga celor mai valoroase 15 companii care vor defini viitorul economiei româneşti

LASTING System > All  > LASTING System a fost selectată în liga celor mai valoroase 15 companii care vor defini viitorul economiei româneşti

LASTING System a fost selectată în liga celor mai valoroase 15 companii care vor defini viitorul economiei româneşti

În cadrul proiectului „Made in România”, organizat pentru prima dată în istoria pieței de capital românești de către Bursa de Valori București (BVB), LASTING System a trecut cu succes prin etapele de nominalizare și selecție în lista restrânsă și a devenit membră a Ligii BVB. Scopul principal al proiectului „Made in România” a fost de a identifica, promova și oferi un program special de mentorat companiilor românești cu cel mai mare potențial de creștere.

Procesul de selecție în Liga BVB a presupus în primă fază alegerea de către un juriu format din experții BVB împreuna cu membrii comisiei de nominalizare a 50 de companii din 166. Apoi a urmat alegerea de către un juriu format din 12 experți români și străini a 14 companii din 50, cea de-a 15-a companie fiind selectată de către public.

În 3 Aprilie 2017 a avut loc gala BVB „Made in România” în cadrul căreia s-au anunțat cele 15 companii câștigătoare și s-au decernat diplomele și trofeele. LASTING System a fost reprezentată de către Prof. Dr. Horațiu Moldovan, Președinte al LASTING System și Fondator al Grupului LASTING.

Discuțiile cu reprezentanții BVB și membrii juriului au reliefat calitățile unice ale LASTING System, care au propulsat-o în această selectă Ligă a Antreprenorilor, în mod deosebit capacitatea LASTING de a avea în mod constant rezultate performante și de a-și extinde aria de activitate de la distribuție la soluții IT, dezvoltare de software și soluții proprii cu componentă de proprietate intelectuală.

“Suntem mândri de această recunoaștere a valorilor specifice LASTING, cu atât mai mult cu cât ea provine din partea unei instituții economice de prestigiu și oferă deschiderea către un mentorat în directă legătură cu viitorul economiei românești per ansamblu”, a menționat Dl. Moldovan.

LASTING System se află în topul primilor 10 distribuitori IT&C din România, iar această performanță se completează cu dimensiunea internațională în ceea ce privește clienții, cât și canalul de distribuție; aceste două laturi se integrează cu dezvoltarea zonei de proprietate intelectuală prin concretizarea activităților de R&D în forma unor aplicații din domeniul IoT.

În calitatea sa de membră a Ligii BVB, LASTING System va fi parte a unui program special de mentorat. Acesta se va desfășura între aprilie și noiembrie 2017 și presupune ateliere, training-uri și întâlniri unu la unu pe subiecte precum marketing și branding, strategie și inovare, audit și finanțarea dezvoltării. Timp de 8 luni, reprezentanții BVB vor oferi fiecărui membru al Ligii BVB șansa de a stabili împreună sisteme de inovație și cele mai bune practici în scopul concretizării potențialului de creștere în contextul economiei românești.

Despre BVB
:

BURSA DE VALORI BUCUREȘTI este instituția centrală a pieței românești de capital; reînființată în anul 1995, administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzacționare și furnizează o gamă variată de servicii participanților la piețele financiare.

Despre LASTING System:

Înființată în 1995 ca distribuitor, LASTING este un jucător puternic pe piața IT din România. În cei peste 18 ani de existență, compania și-a dovedit competențele și expertiza în patru direcții majore de activitate: Distribuție, Soluții IT, Outsourcing și Cercetare-Dezvoltare.

LASTING System este parte a Grupului LASTING și una dintre cele mai mari companii de IT din țară cu acționariat 100% românesc. Elementele solide și valorile de business LASTING au permis dezvoltarea de parteneriate strategice, încheiate cu producători importanți de software și tehnologie la nivel mondial, cât și acoperirea întregului teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, extinsă la ora actuală și la nivel regional.

LASTING System furnizează de servicii de consultanță în proiecte hardware, care răspund unor cerințe complexe incluzând servere performante, sisteme de stocare de ultimă generație și centre de date digitale.
No Comments

Post a Comment

Contact