LASTING System & D-Link: D-link DSS‑100E Series

LASTING System -D-Link-D-link DSS‑100E Series

LASTING System & D-Link: D-link DSS‑100E Series

 

Switch-uri D-link PoE pentru supraveghere video

 

Switchurile D-link din gama DSS‑100E Series sunt concepute pentru a livra bugete de putere PoE+ pe distanțe lungi, fără a sacrifica din puterea transmisă. Fiind gândite special pentru implementări în supraveghere video, ele permit montarea camerelor de supraveghere la distanțe de până la 250 de metri, fără a fi nevoie de echipamente adiționale. În acest mod nu doar că se beneficiază de o flexibilitate mai mare a aplicației, dar sunt salvate și costuri de instalare.

 

 

D-link DSS‑100E Series

 

  • Transmisie până la 250 de metri a datelor și puterii, fără extenderi PoE
  • Bugete de putere PoE+ de până la 230W, cu până la 30W pe fiecare port
  • Nu necesită configurare; detectează  automat conectarea switch-ului și a camerelor la rețea
  • 8 sau 16 porturi PoE Fast Ethernet & Gigabit uplink
  • Capacitatea de a fi conectate la rețeaua PoE sau PoE+  prin cabluri ethernet, fără adaptoare de aimentare
  • Conexiuni securizate datorită protecției la supratensiune de pe toate porturile PoE
  • Instalare simplă de tip Plug & Play
  • Datorită caracteristicilor Gigabit Uplink blocajele sunt reduse, și se beneficiază de o lățime de bandă amplă pentru conectarea la rețea
  • Garanție D-link de 2 ani

LASTING-Dlink-DSS 100E- Extinderea simplificată a rețelei de supraveghere videoExtinderea simplificată a rețelei de supraveghere video

 

Având capacitatea de a păstra calitatea transmisiunii până la 250 m, fără echipamente suplimentare, Switch-urile D-link din gama DSS‑100E Series sunt echipamentele ideale pentru extinderea rețelei. Camerele pot fi montate la o distanță mai mare, iar perimetrul este mai bine acoperit, utilizând același switch.

Atunci când se dorește extinderea rețelei de supraveghere pe distanțe de până la 650m, alături de switch-urile seria DSS-100E poate fi utilizat un extender DPE-302GE PoE care să maximizeze distanța PoE, scăzând costurile de instalare pentru orice dispozitive Poe Ethernet.

 

LASTING-Dlink-switch-extinderea retelei de supraveghere

 

Protecție pentru fiecare port

 

Rețeaua de supraveghere este protejată împotriva trăsnetelor și a fluctuațiilor de tensiune din rețea, switch-urile suportând protecție la supratensiune de 6kV.

Design inteligent cu consum energetic redus

 
Posibilitatea de conectare la IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet permite ca seria DSS-100 E să aibă un consum energetic redus. Switchul poate detecta automat traficul care trece prin porturi și le închide în momentul în care nu sunt utilizate. În acest mod este protejat mediul înconjurător și se salvează costuri operaționale.

 

Descarca Fișa tehnica pentru switchurile D-link DSS‑100E Series aici 

 

 

Portofoliul LASTING cuprinde o gama variată de echipamente  D-link, precum Switchuri GDS ,  echipamente de supraveghere video, iar echipa LASTING are competențele necesare pentru a concepe soluții complete D-link, precum cele pentru educație  , spațiul public  sau business.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact