LASTING System & Dahua: Dahua Intelligent Traffic System

LASTING System & Dahua- Dahua Intelligent Traffic System

LASTING System & Dahua: Dahua Intelligent Traffic System

 

O soluție de gestionare a traficului excelentă pentru proiecte administrative, smart city sau de digitalizare

 

Intelligent Traffic System (ITS) este o soluție inteligentă de gestionare a traficului care deja funcționează cu succes în multe orașe din întreaga lume și are marele avantaj de a fi profitabilă, din generarea de amenzi și ușurarea muncii agenților. Această soluție de management al traficului este sustenabilă, iar costurile ei se amortizează în timp.

Pe lângă captarea informațiilor vizuale din trafic, fiecare cameră Dahua ITS are ca diferențiator transmiterea acestora către sistem într-un mod structurat, iar această sinergie face ca datele să fie gestionate ulterior (sau în timp real) cu ușurință.

 

 

Soluții de monitorizare a traficului în timp real

 
Monitorizarea traficului este foarte dificilă, mai ales în cazul orașelor mari, cu multe benzi pe sens. Monitorizarea se poate face cu ajutorul mai multor soluții Dahua, în funcție de necesități:

  • Soluție de colectare a datelor din trafic – O singură cameră poate monitoriza până la 4 benzi de circulație utilizând algoritmi computerizați, cu o acuratețe de până la 99%
  • Soluție de procesare a datelor din trafic – Cu ajutorul algoritmilor soluția poate furniza un afișaj color corespunzător nivelului de trafic
  • Soluții pentru diseminarea informației – Informațiile colectate pot fi diseminate în funcție de mai mulți parametri precum vreme, condiții de drum, restricții de circulație, drum în lucru, urgențe, și redistribuite sub diverse forme (afișaj text pentru șoferi, informații despre trafic tip hartă și înregistrări live la sediul poliției)
  • Soluții VACS de semnalistică în trafic – Soluția software VACS este complementară semafoarelor și oferă avantajul posibilității de a extinde culorile semaforului în funcție de trafic. Utilizând o cameră de monitorizare a fluxului din trafic (lungimea cozii, viteza medie, grad de ocupare în intersecție, viteza de pe o anumită porțiune) soluția poate îmbunătăți traficul în mod direct.

 

 

Ce poate include o soluție DAHUA de management al traficului? Vă stăm la dispoziție pentru scenarii de aplicabilitate mai concrete sau discuții punctuale pe proiecte.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact