LASTING System & Dell Technologies extind capacitatea de procesare a comenzilor prin intermediul tehnologiei EDI

LASTING System & Dell Technologies extind capacitatea de procesare a comenzilor prin intermediul tehnologiei EDI

90% din comenzile plasate de LASTING System către Dell Technologies sunt procesate automat, fără erori & cu eficiență sporită

 

LASTING System și Dell Technologies au extins inițiativa comună demarată în luna martie 2020, în cadrul căreia procesul de preluare a comenzilor de către Dell a fost integrat cu ajutorul tehnologiei EDI (Electronic Data Interchange) cu sistemul de achiziții al LASTING. În cadrul pasului doi din proiect, s-a extins integrarea existentă de plasare a comenzilor pentru toate tipurile de comenzi venite de la partenerii reselleri ai LASTING System.

Astfel, comenzile speciale Dell plasate de către parteneri sunt procesate automat de sistemele informatice LASTING si Dell prin protocolul EDI. Printre principalele beneficii ale acestei integrări extinse se numără faptul că rata de erori este extrem de scăzută, iar timpul de procesare a comenzilor / de lansare în producție a echipamentelor comandate este semnificativ mai bun. La momentul de față, aprox. 90% din comenzile plasate către Dell de LASTING sunt gestionate în mod automat.

Această integrare extinsă reprezintă încă un pas dintr-un proces mai amplu, cu un impact potențial considerabil: dezvoltarea unei platforme comune B2B care să gestioneze procese multiple, de la comanda de produse și până la livrarea acestora.

Datorită experienței acumulate de ambele echipele, faza a doua a proiectului a fost pusă în practică mult mai rapid decât prima: am reușit să parcurgem etapele de design, implementare, testare, documentare și go live în mai putin de 3 luni de la start. Fiind primul proiect din EMEA de acest tip, atât Dell cât și LASTING au investit timp, efort și energie în demararea și extinderea acestei inițiative, astfel că dorim să le mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere, profesionalism și calitatea colaborării. Sutem convinși că eficiența obținută ca urmare a acestui proiect va contribui la o colaborare mai simplă și mai rapidă atât cu Dell Technologies, cât și cu LASTING System.

 

Together we can do more.

No Comments

Post a Comment

Contact