LASTING System devine partener Zoom în România

LASTING System devine partener Zoom în România

LASTING System devine partener Zoom în România

Brandul Zoom extinde și completează portofoliul de soluții pentru comunicații unificate al LASTING System

 

LASTING System S.A., distribuitor de soluții și servicii IT&C cu valoare adăugată, a încheiat un parteneriat cu Zoom în România.

Astfel, soluția de videoconferință dezvoltată de compania americană Zoom Video Communications (cunoscută la nivel global drept Zoom) se alătură portofoliului LASTING System, aducând un partener cu recunoaștere și prezență globală mai aproape de mediul de business din România.

Parteneriatul cu Zoom consolidează oferta existentă a LASTING System: compania cu sediul central în Timișoara pune la dispoziția partenerilor săi o gamă variată de dispozitive pentru voce, audio și videoconferințe, aceste echipamente fiind deja integrate nativ și certificate pentru Zoom. Odată cu semnarea parteneriatului cu Zoom, LASTING oferă soluții complete în zona de comunicații unificate, venind în întâmpinarea nevoilor din piață printr-un model ”one stop shop” prin care clienții au acces la soluții complexe în mod rapid și eficient.

 

”Suntem extrem de bucuroși să anunțăm încheierea acestui parteneriat cu un jucător de talie mondială precum Zoom”, a declarat Mircea Sîrbu, Director Distribuție, LASTING System. ”Zoom se alătură astfel altor branduri de renume cu care compania noastră a construit colaborări de succes – printre care se numără POLY (Polycom + Plantronics), ATEN sau AudioCodes”.

 

”Acum că avem și soluția Zoom în portofoliu, oferta companiei noastre în zona de comunicații unificate a devenit mai flexibilă și mai versatilă”, completează Nicoleta Ardeleanu, Product Manager Zoom și Business Development Manager – Comunicații Unificate în cadrul LASTING System. ”Astfel, putem extinde suportul pe care îl oferim partenerilor cu dispozitive demo certificate pentru Zoom, facilitând în plus și accesul la platforma Zoom. Toate aceste elemente ne ajută să construim proiecte de valoare, oferind în același timp suport în implementare și expertiză tehnică pentru colaboratorii noștri”.

No Comments

Post a Comment

Contact