LASTING System devine distribuitor al soluțiilor de înaltă calitate Patton Electronics pentru regiunea Europa de Est

Luni, 24 Aprilie 2017LASTING System devine distribuitor al soluțiilor de înaltă calitate Patton Electronics pentru regiunea Europa de Est

LASTING System şi-a adăugat în portofoliu calitatea de distribuitor oficial cu valoare adăugată al soluțiilor Patton Electronics – firma americană de renume în domeniile Comunicaților Unificate, cloud-ului, și al soluțiilor care capacitează structuri IoT pentru operatori de telecomunicații, întreprinderi si rețele industriale.

Începând cu Aprilie 2017, LASTING System va distribui soluțiile de înaltă calitate Patton pe piața Europei de Est.

Colaborarea cu Patton reprezintă pentru noi o oportunitate de a livra partenerilor și clienților noștri soluții complete de comunicații unificate de generație nouă, integrându-le în mediul existent și  răspunzând cerințelor service provider-ului.  Dorim să includem experiența Patton in platformele livrate, pentru a produce un mediu unic specific unei platforme UC de înaltă calitate,” a declarat Dl. Octavian Vlad, Business Development Manager al Diviziei de Comunicații LASTING System.

LASTING System este la ora actuală unul din partenerii noștri preferați în domeniul tehnologiilor de afaceri, cu experiența sa dovedită în domeniul distribuției cu valoare adăugată, al dezvoltării de software și al implementării de soluții IT, și cu expertiza câștigata în cei peste 20 de ani de activitate ai companiei. Patton se afla în procesul de identificare de parteneri strategici de afaceri, iar LASTING, deținând o prezență puternică pe o multitudine de piețe verticale, oferă o varietate impresionanta de tehnologii cu care lucrează, competență din ce în ce mai cerută de către clienți,” a declarat Dl. Martin Svozil, Vice Președinte al Diviziei de Business Development de la Patton Electronics Co.

Acest parteneriat se înscrie în strategia LASTING System de a-și consolida prezența pe piață la nivel regional. Intrând în noi parteneriate cu vendori de renume, dar și întărind colaborarea cu partenerii săi tradiționali de durată, LASTING System este capabil să ofere cele mai bune soluții IT, suport continuu pentru clienții săi și servicii performante de consultanță tehnică.

 

Despre Patton Electronics:

Patton este dedicat conexiunilor. Firma identifică drept misiunea și pasiunea sa activitatea de a răspunde provocărilor ridicate de clienți prin soluții de înaltă calitate la prețuri optime – completate cu servicii de neegalat pentru clienți și cu oferirea de suport tehnic competitiv.

Formată în actuala structură în 1984, compania Patton a produs de-a lungul timpului toate tipurile de tehnologie în domeniul telecomunicațiilor, de la elemente de mărime micro, până la structuri de telecomunicații la nivel de operatori, necesare conectării abonaților cu furnizorii de servicii specifice.

Specializarea de bază Patton consta în sisteme de interconexiune  de tip legacy TDM şi sisteme de generație nouă în serie, pentru voce, date si tehnologii multi-media, bazate pe IP.

 

Despre LASTING System:

LASTING System este parte a Grupului LASTING și una dintre cele mai mari companii de IT din România cu acționariat 100% romanesc.

Elementele solide și valorile de business LASTING au permis dezvoltarea de parteneriate strategice, încheiate cu producători importanți de software și tehnologie la nivel mondial, cât și acoperirea întregului teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, extinsă la ora actuală şi la nivel regional. Direcțiile de business curente LASTING System constă în: critical computing, comunicații unificate, stocare consolidată, resurse IT&C Enterprise.

LASTING System furnizează și servicii de consultanță în proiecte hardware care răspund unor cerințe complexe, incluzând servere performante, sisteme de stocare de ultimă generație sau centre de date digitale.

 

No Comments

Post a Comment

Contact