LASTING System & EATON: UPS-urile Eaton 93 PS

LASTING System & EATON: UPS-urile Eaton 93 PS

 

 Sisteme fundamentale pentru asigurarea
energiei de urgență

 

În vremuri ca acestea, continuitatea business-ului este primordială. Evoluția constantă a tehnologiilor IT, adopția serviciilor cloud și creșterea interesului pentru impactul asupra mediului se reflectă și asupra strategiilor de dezvoltare tehnică ale companiilor.

Aplicațiile critice devin mai sofisticate, necesită sisteme de asigurare a energiei de urgență mai eficiente și mai sigure. Investițiile sunt realizate mai atent, astfel că și scalabilitatea este o nevoie fundamentală.

Produsele Eaton 93PS sunt printre favoritele noastre deoarece oferă cel mai mic cost al investiției (TCO) pe termen lung din gama lor de putere și disponibilitate maximă. Cu eficiență și reziliență de top, ele sunt alegerea perfectă pentru centre de date mici și aplicații critice.

UPS-urile 93 PS au o eficiență remarcabilă de până la 96% în modul dublă conversie și 98,8% în modul energy saver. Dimensiunile sunt de asemenea reduse, având o amprenta la sol de numai 0,25 m² pentru șasiul de 10 sau 20kW si 0,36 m² pentru șasiul de 40kW.

Au indicatori led colorați atât pe ușa cabinetului, cât și pe afișaj. În acest mod se poate determina extrem de simplu statusul și alertele.

Managementul Avansat al Bateriei extinde durata de viață a acumulatorilor instalați, iar redundanța inerentă permite toleranță la defect internă atât în configurări cu bateriile accesate în comun de către modulele de putere cât și în configurări cu șiruri separate de baterii.

Au integrată protecția de retur (backfeed contactor), deci nu necesită instalare suplimentară, și tehnologia HotSync® care permite instalarea în paralel a până la 4 unități, permițând astfel distribuirea sarcinii fără necesitatea comunicației directe între invertoare, și eliminând în același timp punctul unic de defect.

Siguranța este întotdeauna pe primul plan, în orice scenarii: UPS-urile Eaton 93 PS sunt echipate cu siguranțe ultra-rapide în comutatorul static și cu protecție de retur care nu necesită instalări suplimentare.

Modulul de putere hot-swap al sistemelor Eaton 93PS poate fi înlocuit fără să fie nevoie să opriți UPS-ul. Extindeți timpul de funcționare în timp ce îmbunătățiți calitatea și viteza remedierii eventualelor defecte și vă scutiți de a da câteva telefoane la service.

 

 

Sisteme pregătite pentru medii virtualizate și cloud:

  • UPS-urile 93PS în combinație cu suita software Intelligent Power Manager de la Eaton duc toleranța la defect a sistemelor de protecție la următorul nivel prin aducerea laolaltă a infrastructurilor electrică și de IT.
  • Punct unic de gestionare a infrastructurii de IT și a celei electrice
  • Comasarea sarcinilor – o scădere de 50% în încărcare echivalează cu o autonomie cu 250% mai mare!

 

De ce echipa LASTING recomandă modelele 93 PS?

 

✓ Cel mai mic cost al investiției pe termen lung. Timpul de recuperare a investiției este de 3 ani. Costurile de operațiuni sunt reduse chiar și atunci când nivelul de încărcare al UPS-ului este mic, datorită sistemului VMMS (Variable Module Management System).

✓ Au o eficiență foarte bună, chiar și în comparație cu modul de operare în dublă conversie la eficiență extremă, modul ESS poate reduce pierderile cu 74% la încărcare tipică a UPS-ului.

✓ Modelele 93 PS pot furniza cu până la 25% mai multă putere reală decât alte UPS-uri din clasa lor.

✓ Durata de viață a bateriilor este extinsă prin intermediul rutinei inteligente de încărcare, care previne încărcarea care nu-i necesară și reduce semnificativ uzura prematură a bateriilor.

✓ Operațiunile de înlocuire și upgrade sunt simplificate, putând să dureze doar 10 minute. Menționăm că ele trebuie realizate doar de către personal certificat. Costurile de instalare sunt și ele reduse deoarece o bună parte dintre componentele de siguranță sunt integrate.

✓ Garanția standard de 2 ani a acestor echipamente poate fi crescută în baza contractelor de extindere garanție, cu mentenanță inclusă realizată de LASTING.

✓ UPS-urile instalate în aplicații considerate critice pot fi monitorizate de la distanță de către echipa de ingineri a LASTING, pentru a asigura funcționarea acestora în parametri optimi și a rezolva prompt eventualele incidente ce pot apărea.

 

Caracteristici tehnice UPS Eaton 93 PS:

 

1. Puterile de ieșire ale modelelor din gama 8-40kW:

  • Puterea aparentă de ieșire a UPS  – 8 | 10 | 15 | 20 | 30 | 40 kVA
  • Putere reală livrată la ieșire de UPS (1.0 p.f) – 8 | 10 | 15 | 20 | 30 | 40 kW

2. Topologie: Online dublă conversie
3. Posibilitate de paralelizare: până la 4 sisteme UPS identice, prin tehnologia Eaton Hot Sync
4. Eficiență în regim de operare dubla conversie: până la 96%
5. Eficiență în regim de operare eficiență maximă: până la 99%
6.Zgomot în funcționare (la 1 m, temp. ambientală de 25 °C):

  • < 60 dBA în mod dublă conversie
  • < 47 dBA în mod ESS

7. Grad de protecție: IP20
8. Intrare/ieșire: trifazate (3:3)
9. Tehnologie de management baterii: Eaton Advanced Battery Management (ABM), ce asigură o încărcare inteligentă a bateriilor
10. Afisaj: de tip LCD, grafic, cu retroiluminare albastră
11. Software: Eaton Intelligent Power Manager, inclus standard
12. Porturi de comunicație: port serial, port USB, port de oprire de urgență EPO, doua sloturi pentru module de comunicație SNMP, ModBUS


13. Certificări:

✓ Safety (CB certified) EC 62040-1

✓  EMC IEC 62040-2, EMC Category C3

✓  Performance IEC 62040-3

✓ RoHS EU directive 2011/65/EU

✓ WEEE EU directive 2012/19/EU

UPS-uri Eaton 93PS disponibile în stocul LASTING:

 

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu monobloc 10kVA/10kW, 1x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, 1 string baterii standard 32x9Ah instalat, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu SmallFrame 20kVA/20kW, 1x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, fara baterii incluse, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

 

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu SmallFrame 20kVA/20kW, 1x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, 2x string baterii LongLife 32x9Ah instalate, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

 

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu SmallFrame 20kVA/20kW, 1x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, 2x string baterii standard 32x9Ah instalate, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

 

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu LargeFrame 40kVA/40kW, 2x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, 4x string baterii LongLife 32x9Ah instalate, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

 

Eaton 93PS UPS

3:3 (intrare si iesire trifazate), sasiu LargeFrame 40kVA/40kW, 2x PowerModule, MBS (manual bypass switch) inclus, InputSwitch inclus, BatteryBreaker inclus, 4x string baterii standard 32x9Ah instalate, netcard de monitorizare remote SNMP/Web inclus

Garanție 2 ani

 

Descarcă fișa tehnică a UPS-urilor Eaton 93 PS aici

 

Vă stăm aproape

 

Deoarece punerea în funcțiune a echipamentelor trebuie realizată doar de către un personal calificat EATON, vă punem la dispoziție o echipă dedicată, care va realiza atent toate verificările și setările care asigură funcționalitatea corectă a echipamentului.

Competențele noastre includ certificări autorizate de punere în funcțiune și reparație pentru UPS-urile 93E de 15KVA – 80KVA dar și pentru 93PS de 8KVA – 40KVA și 93PM de 50KVA-500KVA .

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă recomandăm cu drag și alte articole despre produse Eaton: UPS-urile Eaton 93 E, UPS-urile 93 PM , și în special articolul cu recomandări despre UPS-urile 91 PS și 93 PS , care completează informația prezentată mai sus.

No Comments

Post a Comment

Contact