LASTING System & EIZO: Noul monitor FlexScan 3895

LASTING System & EIZO: Noul monitor FlexScan 3895

 

Primul monitor curbat ultrawide lansat de Eizo

 

EV3895, are 37.5-inch și se curbează pe orice stil de lucru. Acest monitor UWQHD+ (3840 x 1600) are stativ cu USB Type-C și capabilități LAN, pentru a se potrivi nevoilor oricărui profesionist.
 

Mai mult spațiu, vizualizare unitară

 

Monitorul ultrawide are o rație de 24:10 și aproape de 3 ori mai mulți pixeli decât monitoarele Full HD. Utilizatorii pot lucra nestingheriți cu mai multe aplicații deschise simultan pe ecran, fără limitările specifice în configurațiile cu mai multe monitoare.

 

Conexiune convenabilă Multi-Input

 
Funcția Picture by Picture (PbyP) permite monitorului să primească până la trei semnale video simultan. Acest lucru economisește timpul și dificultatea de a comuta între sursele video și audio atunci când se utilizează mai mult de un PC. Monitorul are șase configurări PbyP predefinite.

 

Comutați configurarea cu o atingere de buton

 

Când afișează simultan conținut de la trei intrări video prin Picture-by-Picture (PbyP), funcția Main Window Swap permite modificarea instantanee a aspectului ferestrelor. În acest mod focusul pe oricare dintre ecrane se face simplu și rapid.
 

 

Connectivitate și flexibilitate

 

Monitorul este echipat cu:

 

  • USB Type-C
  • DisplayPort
  • 2 porturi HDMI

 

 

O singură tastatură și un singur mouse pentru mai multe PC-uri

 

Monitorul este echipat pe lateral cu patru porturi USB Type-A easy-access. Când este utilizat PbyP, funcția USB Selection a monitorului permite ca un singur mouse și tastatură să controleze fiecare ecran de la computerele conectate.  În felul acesta este eliminată nevoia de periferice adiționale pentru fiecare computer, iar aspectul biroului rămâne unul îngrijit.
 

Conexiune simplificată cu USB Type-C

 

Monitorul este echipat cu o conexiune USB Type-C care permite utilizatorilor să afișeze videoclipuri, să redea audio, să transmită semnale USB, să furnizeze energie dispozitivelor conectate și chiar să acceseze un semnal de rețea. Această conectivitate multifuncțională convenabilă face mai rapidă și mai ușoară conectarea laptopului atunci când utilizatorul schimbă stațiile de lucru sau lucreazăi departe de birou.

Nu necesită transportarea unei surse voluminoase

 

Alimentarea monitorului de 85 de wați prin USB Type- C încarcă în mod fiabil laptopurile și computerele desktop mici. Acest lucru elimină necesitatea sursei de alimentare voluminoase a unui laptop, eliberând spațiu pe birou.

 

Conexiune la rețea prin USB Type-C

 

În timp ce multe laptopuri moderne nu sunt echipate cu un port LAN dedicat, monitorul FlexScan 3895 are unul direct încorporat pentru conexiune prin cablu. Conectarea oricărui laptop prin USB Type-C permite accesul la rețea prin intermediul monitorului. Acest lucru permite efectuarea apelurilor de conferință sau transferul de date în mod fiabil și la viteză mare.

 

Setările rămân salvate

 

Caracteristica InStyle’s Color Briefcase a ecranului menține fără efort preferințele de afișare și permite utilizatorilor să preia aceste setări. Setările individuale sunt reflectate automat prin simpla conectare a laptopului la monitor. Această caracteristică simplificată elimină dificultățile care decurg din conectarea și configurarea unui monitor atunci când utilizatorii comută între birouri, lucrează și de la distanță sau împart spațiul de lucru.

 

 

Design plăcut și estetic

 

Estetica unui monitor contribuie mult la o atmosferă plăcută de lucru. Designul minimalistic al monitorului  Eizo FlexScan 3895  și funcțiile ergonomice date de conceptul stativului îi permit să se integreze într-un mod plăcut în spațiul de lucru de la birou sau de acasă.
 

Subțire și fără ramă

 
Monitorul ultrawide curbat de 37,5 inch se este potrivit și în spații de lucru mai mici. Poate sta pe suprafețe mici datorită designului său subțire și fără ramă și a suportului său stabil și de dimensiuni reduse. Poate fi așezat cu ușurință pe un birou mic deoarece lasă suficient spațiu pe birou pentru a lucra confortabil.
 
 

Coordonarea culorii monitorului cu spațiul de lucru

 

Pe lângă un negru elegant, carcasa este disponibilă și pe alb, pentru cei care își doresc un spațiu de lucru mai luminos. Mai mult decât atât, EIZO oferă cabluri asortate pentru o coordonare a culorilor completă.

 

 

Managementul cablurilor simplificat

 

Pentru a simplifica gestionarea cablurilor și un spațiu de lucru mai ordonat monitorul este echipat cu un spațiu pentru cabluri și o placă detașabilă.
 

Boxe plasate în partea din față pentru un sunet mai bun

 

Monitorul are difuzoare încorporate în cadrul frontal minimalist, concentrând sunetul asupra utilizatorului. Acest lucru minimizează, de asemenea, perturbarea persoanelor din jur.

 

 

Spune adio ochilor obositi

 

 

Monitorul este echipat cu mai multe funcții care ajută utilizatorii să se concentreze pe muncă întreaga zi, fără a-și obosi ochii.

 

Controlul luminozității

 

Senzorul numit Auto EcoView  detectează schimbările ambientale de luminozitate și ajustează automat ecranul la luminozitatea ideală. 

 

 

Lumina albastră este redusă cu 80%

 

În spectrul luminii vizibile, lumina albastră are lungimi de undă adiacente luminii ultraviolete. Comparativ cu presetarea din fabrică de 6500K a monitoarelor LCD tipice, Paper Mode este mai aproape de distribuția spectrală cu lungimi de undă roșiatice lungi, astfel încât reduce cantitatea de lumină albastră care cauzează oboseala ochilor. Atunci când este utilizat împreună cu funcția de estompare Auto EcoView, lumina albastră poate fi redusă cu până la 80%.

 

 

 

Consum redus de energie 

 

Monitorul implementează tehnologiile EcoView proprietare EIZO, care reduc consumul de energie cu până la 40% în comparație cu afișarea la luminozitate maximă.

 

Specialiștii LASTING recomandă monitorul EIZO FlexScan 3895 pentru:

 

  • Specialiști din domeniul juridic  sau administrativ pentru vizualizarea în paralel a mai multor documente
  • Programatori și ingineri pentru vizualizarea mai multor programe, aplicații și ecrane simultan
  • Agenți de securitate și paznici pentru monitorizare și supraveghere video
  • Fotografi și videografi pentru creare de conținut și editare foto-video
  • Compozitori, DJ și sound designeri pentru masterizare
  • Designeri, graficieni și arhitecți pentru vizualizarea unor planuri, imagini sau proiecte de dimensiuni mari
  • Pasionații de gaming și social media pentru aplicații multiple, streaming live și chat pe un singur ecran

 
 

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact