LASTING System & EIZO: Soluții Eizo de imagistică medicală

LASTING System -EIZO-Soluții Eizo-soluții de imagistică medicală-Echipamente specializate pentru diagnoză și examinare- Gama Radiforce®

LASTING System & EIZO: Soluții Eizo de imagistică medicală

Echipamente specializate pentru diagnoză și examinare din gama Radiforce®

 

Gama Radiforce întrunește echipamente de imagistică medicală recomandate în activitatea de diagnostic și analiză. Monitoarele color, cu sau fără touch panel, cele monocrome și soluțiile software Eizo utilizează cele mai avansate tehnologii, fiind resurse de bază pentru o practică medicală de actualitate.

Monitoarele monocrome și color Radiforce sunt proiectate special de la 1 la 12 megapixeli. Țin cont pe deplin de nevoile instituțiilor medicale de diferite tipuri, având calibrare la standarde DICOM® part 14 și caracteristici tehnice superioare, pentru diagnostice precise.

Un diferențiator semnificativ în dezvoltarea acestor soluții este colaborarea echipelor tehnice Eizo cu echipe medicale calificate, astfel încât soluțiile și produsele rezultate să poată furniza date și imagini de o precizie remarcabilă.

 

Caracteristici speciale ale gamei Radiforce:

 

Rezoluții specializate

Rezoluțiile monitoarelor sunt adaptate volumului de informație pe care trebuie să-l afișeze, astfel încât să nu altereze datele

DICOM part 14

Funcțiile de corecție a imaginii ajustează afișarea imaginii în funcție de lumina ambientală, luminozitate și grayscale, astfel încât să rezulte o reproducere optimă. Monitoarele sunt certificate la standarde medicale.

Controlul calității

Monitoarele includ un senzor de calibrare a imaginii care nu interferează cu zona de lucru. Calibrarea continuă a monitorului reduce nevoia de mentenanță.

Digital Uniformity Equalizer (DUE)

Funcția DUE uniformizează imaginea de pe întregul ecran, lucru care nu este posibil la ecranele obișnuite LCD.

LASTING-EIZO-RadiForce-Rezolutie-DIICOM-Digital Uniformity Equalizer (DUE)

Modul ideal de vizualizare

Datorită funcției CAL switch monitorul poate fi setat din butoanele din față pe diverse moduri de vizualizare, în funcție de utilizare (CR, CT, endoscopie, etc.).

Variații ambientale

Setările monitorului pot fi schimbate în funcție de mediul ambiental. Dispune de funcții ajustabile anti reflexii și anti-glare.

Funcția Hybrid Gamma PXL

Această funcție permite afișarea corectă a imaginilor alb-negru de tipul x-ray, MRI și CT, dar și a imaginilor color furnizate de echipamentele de endoscopie și ultrasunete, prin Gamma 2.2.

Luminozitate stabilă

Luminozitatea monitorului rămâne aceeași odată cu trecerea timpului și nu este influențată de utilizarea intensă a monitorului.

radioforce-LASTING-EIZO- luminozitate-variatii ambientale-mod de vizualizare-Hybrid Gamma PXLOperabilitate și ergonomie

Monitorul poate fi rabatat, rotit și înclinat în funcție de utilizare. Piciorul este stabil și de dimensiuni mici.

Suport multy-modality

Echipamentele Eizo pot crește eficiența echipelor medicale, având posibilitatea de a afișa simultan imagini de tipuri diferite, de la mai multe aparaturi.

Un stil de lucru simplificat

Medicul nu este nevoit să schimbe monitorul sau chiar biroul în funcție de ceea ce lucrează în acel moment. Un singur monitor poate afișa în paralel imagistica medicală, lista de pacienți, graficele acestora sau alte programe medicale. Atunci când sunt utilizate două sau mai multe monitoare Eizo, acestea pot fi controlate cursiv cu un singur mouse și o singură tastatură.

radiforce-LASTING-EIZO-operabilitate-ergonomie-Suport multy-modality-un stil de lucru simplificat

Serii de echipamente specializate

 

RadiForce Mammo-Series

O serie specializată pentru mamografie.

 

RadiForce G&R-Series

Monitoare pentru afișaj CR, DR, MRI, și CT care pot fi folosite ca terminale PACS / HIS / RIS.

LASTING-EIZO-RadiForce -G&R-Series -Monitoare pentru afișaj CR, DR, MRI, și CT-monitoare care pot fi folosite ca terminale PACS / HIS / RIS

 

RadiForce MX-Series

Monitoare ultra performate în mai multe aplicații de imagistică, cu touch panel.

LASTING-Eizo-RadiForce -MX-Series-Monitoare ultra performate în mai multe aplicații de imagistică, cu touch panel

 

Un ecosistem de imagistică medicală complet

 

Poate fi dificil pentru spitale să mențină calitatea imagisticii de la distanță, în special în cazul laboratoarelor de radiologie, care sunt adesea situate izolat, într-o zonă îndepărtată de servere.

EIZO poate configura și găzdui un server web de control al calității, permițând spitalelor să centralizeze controlul calității pentru monitoarele din rețea, astfel încât administratorii să poată efectua operațiunile QC necesare și să ușureze sarcina teleradiologilor.

 

Aplicabilitatea gamei Radiforce

 

Echipamentele Radiforce sunt potrivite pentru spitale, clinici, laboratoare private și universități de medicină și farmacie în ecosisteme tehnice de:

 

Avem un material scris și despre gama CuratOR de solții medicale de la Eizo, pe care îl puteți lectura aici.

Pentru mai multe detalii despre produse, stabilirea unei întâlniri cu specialiștii noștri sau comenzi, ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact